in

“Smiješno je pričati da li Bilbija treba dobiti poziv, vrijeđanje lige i zdravog razuma”

Slatka-Tajna.Eu

Napadač mostarskog Zrinjskog, Nemanja Bilbija, postigao je novi hat-trick u visokoj pobjedi mostarske ekipe nad Radnikom rezultatom 4-0.

Bilbija pomjera granice, trenutno je na brojci od čak 24 pogotka u 23 utakmice, ali u reprezentaciji Bosne i Hercegovine za njega nema mjesta. To je komentarisao i bivši igrač banjalučkog Borca, Stojan Vranješ.

Vranješ trenutno igra u Bangladešu, a osvrnuo se na formu Bilbije:

“Prvo čestitke, Nemanja Bilbija prekucao igricu… A što se tiče poziva, smješno je pričati da li treba dobiti poziv čovjek koji je dao 24 gola. Vrijeđanje lige i zdravog fudbalskog razuma, niko ne traži da Bilbija igra nego da dobije zaslužen poziv, ali valjda ljudi koji odlučuju puno bolje razumiju od svih nas!!! Mali, samo gazi, fudbal sve vraća“, napisao je Vranješ.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto: Printscreen

The post “Smiješno je pričati da li Bilbija treba dobiti poziv, vrijeđanje lige i zdravog razuma” appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Procurila zajednička fotografija Severine i Graše: Jedan detalj komentarišu svi

RAT UŽIVO: Zastrašujući podaci o ruskim gubicima u agresiji na Ukrajinu, ruska kampanja za zauzimanje Kijeva i velikih gradova propala, u zrak dignuta kolona agresorskih vozila…