in

SPARTANSKE METODE:Hanad Džehverović otkrio kako se vježba sa Đorđem Davidom

Slatka-Tajna.Eu

Takmičar koga je publika jedva čekala da vidi ponovo u ”Zvezdama Granda”, Hanad Džehverović, opravdao je povjerenje koje mu je dala produkcija vrativši ga u šou u novoj sezoni.Svojim energičnim nastupom i sjajnim vokalom, još jednom je oduvao žiri koji ga je nagradio šesticom i obezbjedio mu prolazak u šesti krug.

Jedva sam čekao da se vratim! Hvala produkciji što su mi proširili scenu, to mi je trebalo. Kao i uvijek planiram da pokažem borbenost, energiju, dobro pjevanje, i sve što se od mene očekuje samo na jednom višem nivou- objasnio je Džehverović nakon nastupa, za vrijeme kog mu se dogodio peh koji je mogao da ga košta povrede.

Naime, za vrijeme performansa i neumornog skakanja Hanadu se odvezala pertla što na prvu nije ni primjetio, ali je pri odlasku sa scene zapeo i umalo pao. Imao je sreće što se to nije dogodilo za vrijeme nastupa, ali je otkrio da nije sujevjeran.

Postoji jedan stvar u koju najviše na svijetu vjerujem, a to sam ja. Sam sebe mogu da odvedem na vrh ili dno, niko i ništa drugo– kaže pjevač.

U prošloj sezoni uz mentorku Mariju Šerifović dogurao je do četvrt finala, a sada vrijedno radi sa Đorđem Davidom koji ga je ove godine silno priželjkivao u svom timu.

Malo je drugačije nego sa Marijom. Marija je strašan mentor, tu nema priče, ali me Đorđe u žanrovskom smlislu malo bolje razumije jer je i on isti. Mi dijelimo istu energiju i izvlači iz mene ono najviše i tjera me da budem najbolja verzija sebe. Ne mogu da kažem da je sa jednim bolje ili gore, samo je drugačije. Sa njom je bilo dobro, sa njim je sada dobro…– objasnio je Hanad pa nam otkrio kakve metode na probama David primjenjuje, za koje mnogi kažu da su spartanske.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 –Zbog jednog dijela u pjesmi, ne stiha, ne strofe, nego riječi jedne koji ne izvedeš dobro, moraš da ponoviš cijelu pjesmu, ne taj dio nego cijelu pjesmu! To je dobro jer poslije na sceni mehanički to izvodiš jer si navježbao i možeš da se fokusiraš na nastup- rekao je Hanad.

Iako je dobio maksimalan broj glasova, kritike nisu izostale, a najveći broj primjedba članova žirija bio je vezan za njegovu nerazgovjetnost u pjevanju.

Bila je korona za vrijeme moje sezone, nismo nigdje radili, glas je bio odmoran i čist kao dječji. A sad, radiš svaki vikend punom parom a glas je potrošan materijal. Jednostavno ako je pjesma brža, dok izgovorim pojedine riječi znam da je nerazgovjetno, ali pokušaću to da promjenim koliko god je u mojoj moći- obećava pjevač.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ibišević vodio trening Herthe – Sportske.ba

Objavljen foto-robot osumnjičenog za ubistvo načelnika krim policije Prijedor