in

Kazlagić i Gigović sude sarajevskim rivalima, Sarajlija na centru u Mostaru

Slatka-Tajna.Eu


Određeni suci za 24. kolo


Vraća nam se Premijer liga Bosne i Hercegovine nakon reprezentativne pauze, a određena su i službena lica.



Igraju se susreti 24. kola, a program počinje u petak kada Velež od 18 sati dočekuje NK Široki Brijeg.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Na centru u Mostaru bit će Danijel Bojo (Kiseljak), a pomagat će mu Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Sreten Udovičić (Prijedor), dok će četvrti sudac biti Haris Kaljanac (Sarajevo).

Subota nam donosi četiri utakmice. Od 15 sati igraju se tri meča.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

U Trebinju Leotar dočekuje Sarajevo. Glavni sudija bit će Mirza Kazlagić (Cazin), pomoćnici su mu Amer Macić i Davor Beljo iz Mostara, dok je Zoran Grbić četvrti sudac, a dolazi iz Prijedora.

Rudar Prijedor dočekuje Borac, a na centru će biti Elvis Mujić iz Banovića. Damir Lazić (Brčko) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši) bit će kraj aut linija, dok je Adis Mulahasanović iz Sarajeva delegiran za četvrtog suca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Susret Radnika i Slobode u Bijeljini sudit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, a pomoćnici će biti Mostarcu Marko Zelenika i Boris Dujmović. Benjamin Deljković iz Sarajeva je četvrti sudac.

Derbi kola u subotu od 17 sati igraju Zrinjski i Tuzla City, a glavni sudac tog meča bit će Admir Musić iz Hrasnice. Pomagat će mu Sarajlije Dženan Milić i Emir Zahiragić, a Frano Jelić iz Širokog Brijega je četvrti sudija.

Kolo će u nedjelju utakmicom u Posušju zatvoriti istoimeni domaći tim i Željezničar. Miloš Gigović je glavni sudac, Božidar Rustić i Radislav Kačavenda (sve trojica iz Gradiške) su pomoćnici, a četvrti sudac dolazi iz Banja Luke – Dragan Petrović.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Join Today – Special Offer – The Horse Race Predictor

OVAJ PUT JE PRETJERALA: Dalila briše escajg i sve je zgrozila