in

Policija traži četvoricu muškaraca zbog pucnjave u Splitu

Policija traži četvoricu muškaraca zbog pucnjave u Splitu
Slatka-Tajna.Eu
Policija traži četvoricu muškaraca zbog pucnjave u Splitu

Split

Foto: Miroslav Lelas / Pixsell

Policija je večeras objavila fotografije četvorice muškaraca koji se dovode u vezu s ranjavanjem Josipa Čubelića u Splitu. 

Mole građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr

Policija traga za počiniteljima

Ozlijeđeni muškarac, koji je zadobio prostrijelnu ranu noge je operiran u splitskoj bolnici i izvan je životne opasnosti.

Dojavu o pucnjavi u splitskoj ulici Put Skalica policija je dobila popodne, nešto prije 16 sati te je odmah izašla na mjesto događaja i obavila očevid.

Riječ je o osobi koja je odslužila zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubojstva, a dovodio se u vezu i s drugim nasilnim kaznenim djelima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Policija i noćas intenzivno traga za njegovim napadačima, osobito na području Solina. Postavljeni su i punktovi na kojima se zaustavljaju vozila. 

Bilo je blokirano područje Solina, a kako je javila Slobodna Dalmacija, od 22.45 sati, policijska blokada je obustavljena, promet se polako normalizira u svim pravcima.

Pucnjavu u središtu Splita čuli su i mnogobrojni građani.

– Prvo sam mislila samo petarde, malo me bilo strah, jer se ja inače bojim, rekla jedna svjedokinja.

– Nije baš lijepo da se ovako usred grada puca, dosta je nesigurno i zabrinjavajuće da se u centru Splita takve stvari događaju, a još sam sad pročitao da je napadač u bijegu tako da treba isto brzo se vratiti doma, rekao je jedan Splićanin.

– Nisam ništa čula, ja sam bila u stanu. Čula sam preko prijateljice koja je snimila događaj i poslala mi je poruku da se događa, kazala je očevitkinja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Inter slavio u Lisabonu, Džeko produžio golgeterski post

Inter slavio u Lisabonu, Džeko produžio golgeterski post

Kamioni bh. biznismena obilaze Ameriku i nose zanimljivu poruku

Kamioni bh. biznismena obilaze Ameriku i nose zanimljivu poruku