in

RADA KONAČNO OTKRILA DETALJE RASKIDA: Zaljubila sam se u drugog, ne kajem se

RADA KONAČNO OTKRILA DETALJE RASKIDA: Zaljubila sam se u drugog, ne kajem se
Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović nedavno je stavila tačku na dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem. Iako su nerijetko bili na tapetu javnosti, te su se o njihovoj ljubavi ispredale razne špekulacije oni su svemu uspiješno odoljevali, ali onda su se emocije jednostavno ugasile.

Ipak, pjevačici Haris nije prvi kolega sa kojim je bila. Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića obilježila je početke njihovih karijera. Zbog Stankovićevog ekscentričnog izgleda mnogi su bili skeptični kada je riječ o njihovoj ljubavi:

– Uvijek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Bjesnila sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu da podnesem, zato što šta… Meni za neke stvari nema pravdanja, za neke stvari nema… I nemam potrebu da… Dobro, sad je prošlo, pa kao možeš da sublimiraš, tako je – rekla je Manojlović.

Rada i Milan bili su kao jin i jang, potpuno različiti a opet savršen par. Muzička zvijezda ne krije da je sa njim planirala biti do kraja života, ali sudbina je imala za njih drugačije planove.

– Ma, on je lik, on je čovjek zvijezda. On je baš onako lik, misteriozan… To baš hoću da ti kažem – Ja mislim da je ljudima bilo jako čudno, što sam ja bila toliko ekstrovertna. Sve idemo, traktor vozimo, hranimo kokoške. Mnogo sam prikazivala sebe u tom nekom narodskom, da kažem, smislu. Kao žena iz… Što si sama rekla? Žena iz naroda. Ja sebe ne zovem narodna pjevačica, nego narodska pjevačica. On je uvijek ludio. Sjećam se, on je, znaš, uvijek držao taj neki… Nemoj to, nemoj to, da se ne zna to, da se krije to. Da, da, on je bio malo… Mističan, da. I to je ljudima bilo, čini mi se, nespojivo – ispričala je.

– Samim tim što je on… Mogu da ti kažem, dobro, od samog starta su postavili predrasudu da je zbog njegove boje kose. Zbog njegovog stila, načina oblačenja i toga. Svi su ga prozivali i iz tog razloga nisu mogli da ga povežu sa mnom koja sam kao, znaš… Fatalna. Da, važila sam za fatalnu, kao neku, ono, žensku. Da, da, opasnica. A vjeruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osjećala… Baš onako kako treba – otkrila je.

– On je meni i tad bio sve. I sa njim sam zamislila… Ja sam mislila da će to biti kraj života. Da, da, da, sto posto sam bila sigurna. I on mene i ja njega. Mnogo smo se mi voljeli. Pet godina smo mi bili u vezi, živjeli zajedno!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Do raskida je došlo za mnoge iznenada, ali ipak Radine emocije prema Milanu su se promijenile.

– Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Da, da, da. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo, pa… Kako da ti kažem…Mislim da smo se previše… Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živjeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega… Neću reći dijete, nego kao, eto, da sam moja majka. Može da sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja…

– Zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Nisam… Ne, pa na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htjela da se ubijem. Da, jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je… Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim – ispričala je.

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića završena je poslije pola decenije, a osim što su kolege oni su ostali i najbolji prijatelji. Tako je pjevačica ostala jedna od rijetkih sa javne scene sa kojom Stanković i danas komunicira.

(Express/svet-scandal.rs)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sofia Vergara lansirala beauty brend: Otkrila svoju najveću grešku u njezi kože

Sofia Vergara lansirala beauty brend: Otkrila svoju najveću grešku u njezi kože

Spektakl u Jablanici: Mozzart i Mirza Teletović otvorili teren / Bljesak.info

Spektakl u Jablanici: Mozzart i Mirza Teletović otvorili teren / Bljesak.info