in

Konferencija “Dani osiguranja u BiH” u septembru u Sarajevu

Konferencija “Dani osiguranja u BiH” u septembru u Sarajevu
Slatka-Tajna.Eu
Konferencija “Dani osiguranja u BiH” u septembru u Sarajevu

Udruženje društava za osiguranje u FBiH organizira treću po redu stručnu konferenciju domaće industrije osiguranja, sa ciljem upoznavanja s najnovijim trendovima u ovoj djelatnosti.

Ovaj događaj je etabliran kao centralno mjesto okupljanja, saradnje i druženja uglednih stručnjaka i menadžera iz oblasti osiguranja, ali i intenzivnu komunikaciju koja doprinosi razvoju i promociji ove značajne ekonomske grane u Bosni i Hercegovini.

Osiguravajuća djelatnost je industrija koja neprestano evoluira kako bi se prilagodila novim trendovima i izazovima, pa je za uspješno poslovanje, ovakav vid edukacije i umrežavanja od izuzetne važnosti.  Brze tehnološke promjene i rastući izazovi u sektoru prodaje osiguranja traže razvijanje inovativnih rješenja kako bi se zadovoljile potrebe modernih potrošača.

Tokom konferencije, očekuje se niz eminentnih govornika s nacionalnog, regionalnog i evropskog nivoa koji će podijeliti svoja iskustva, ali i pokušati procijeniti šta sve čeka osiguravajuću djelatnost u budućnosti. Utjecaj globalnih procesa na lokalnu ekonomiju i osiguranje, te brzo razvijajuću umjetnu inteligenciju, ali i tehnološke inovacije i promjene u prodaji samo se neke od atraktivnih tema o kojima će se diskutirati na konferenciji. Osim toga, bit će organizirane interaktivne panel-diskusije kako bi se učesnici aktivno uključili u razgovore o ključnim pitanjima i izazovima s kojima se industrija suočava. Posebno u segmentima prodaje dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja, osiguranja prirodnih nepogoda i drugim vrstama osiguranja.

Očekuje se prisustvo brojnih predstavnika vodećih osiguravajućih društava, regulatornih tijela, institucija vlasti i akademske zajednice stručnjaka kao i djelatnosti povezanih sa osiguranjem, te stručnjaka iz oblasti finansija i pravnih poslova i predstavnika medija iz BiH, regiona i EU.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Detaljne informacije o prijavi i kotizaciji objavljene su na web stranici www.daniosiguranja.udofbih.ba

Bit će ovo inspirativno iskustvo koje će učesnicima konferencije približiti trendove koje će oblikovati budućnost osiguravajuće djelatnosti u BiH, ali i Evropi i svijetu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Udala se sestra Dejana Dragojevića, ponosna mama Bilja se odmah oglasila

Udala se sestra Dejana Dragojevića, ponosna mama Bilja se odmah oglasila

Punjeni paradajz iz rerne je idealan obrok za cijelu porodicu

Punjeni paradajz iz rerne je idealan obrok za cijelu porodicu