in

DRUŽENJE, ALI I DOBRA ZARADA: Kakav bakšiš za braću Muharemović

DRUŽENJE, ALI I DOBRA ZARADA: Kakav bakšiš za braću Muharemović
Slatka-Tajna.Eu

U Blagaju kod Prijedora održano je tradicionalno godišnje druženje dijaspore i onih koji žive u tom dijelu Bosne. Iako je padala kiša, to nije spriječilo nekoliko stotina posjetilaca da dođu i uživaju u muzičkom druženju sa Sanelom Muminović, Adnom Svraka i braćom Muharemović, Jasminom i Esadom.

Pored honorara njih dvojica su tu večer dobili i pozamašan bakšiš ispunjavajući muzičke želje.

Atrakcija teferiča bile su dvije dame, odlične i kvalitetne pjevačice Sanela Muminović, koja je iz Njemačke došla zbog ovog nastupa, te mlada i sve popularnija Adna Svraka. U neobaveznoj priči Adna nam je izjavila da je čula za braću Muharemović, ali nije upoznata s njihovim pjesmama, što ne treba nikoga ni da čudi, jer mlada Adna “fura” svoj stil muzike, tačnije više onaj koji se oslanja na pop i rok, ali je isto tako dobra i s narodnjacima. Sanelu Muminović dan poslije je čekalo svadbeno veselje, tako da je svoj boravak u BiH iskoristila ugodno s korisnim.

U nekom momentu Adna je u bekstejdž ušla sa malim mačetom u naručju, kojeg je našla pokislog, promrzlog i preplašenog u jednom grmu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja sam istinski ljubitelj životinja i ovo malo mače nosim sa sobom u Sarajevo. Želim sa ga udomim, razmazim i da mu pružim svu ljubav i toplinu. Kao da nas je dragi Bog sastavio – rekla nam je Adna, a sa tom njenom odlukom složio se i njen vjerenik Emir.

Među posjetiocima tu večer bio je i Abaz Kahrimanović, koji je prije nekoliko dana bio domaćin u mjestu Hozići na dvodnevnom Memorijalnom turniru. Domaćin ovog druženja u Hozićima, između ostalih, bila je Azra Talić sa suprugom i bratom, te Mehmed. Organizatori za narednu godinu najavljuju još spektakularnije druženje u Blagaju kod Prijedora.

Bato Šišić

The post DRUŽENJE, ALI I DOBRA ZARADA: Kakav bakšiš za braću Muharemović appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Delegacija UPFBiH sa ambasadorom Murphyjem: Poziv vlastima na usku saradnju sa UPFBiH

Delegacija UPFBiH sa ambasadorom Murphyjem: Poziv vlastima na usku saradnju sa UPFBiH

Uhapšen navijač Panatinaikosa, glavni osumnjičeni za ubistvo u Atini

Uhapšen navijač Panatinaikosa, glavni osumnjičeni za ubistvo u Atini