in

Slavko Sobin na crvenom tepihu: Film posvećujemo žrtvama iz Gradačca

Slavko Sobin na crvenom tepihu: Film posvećujemo žrtvama iz Gradačca
Slatka-Tajna.Eu

Glumac Slavko Sobin s ekipom filma “Samo kad se smijem” pojavio se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala te poručio da film posvećuju žrtvama jučerašnjeg zločina u Gradačcu.

S obzirom na to da pomenuti film govori o ženi žrtvi nasilja osvrnuo se na jučerašnji događaj iz Gradačca: – Imali smo jedan grozan uvod u film – jučerašnji događaj – te večeras film posvećujemo na neki način žrtvama jer govori o tome koliko institucije zakazuju baš u ovakvim situacijama.

Uz njega glavnu ulogu u filmu tumači Tihana Lazović, a tu su i Jasna Đuričić, Elodie Paleka, Marina Redžepović, Iva Jerković, Gloria Dubelj, Mirela Brekalo, Maruška Aras, Aneta Grabovac, Stojan Matavulj, Ivan Čuić, Stipe Radoja i Filip Radoš.

Radnja filma prati Tinu (28), koja živi u naizgled idiličnom braku u gradu na jadranskoj obali. Ona je domaćica koja brine o šestogodišnjoj kćerci, dok njen suprug Frane (32) zarađuje za obitelj. Njihov odnos počinje se mijenjati kada Tina izrazi želju da završi fakultet koji je napustila zbog trudnoće. Unatoč prvobitnom pristanku i podršci, Frane počinje pokazivati negodovanje koje se na početku svodi na sitne sabotaže. S vremenom, sukobi postaju sve češći, a svađe sve nasilnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










The post Slavko Sobin na crvenom tepihu: Film posvećujemo žrtvama iz Gradačca appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

subotu obilježile gužve na cestama

subotu obilježile gužve na cestama

Grčke vlasti odredile su pritvor za 30 huligana, među njima 28 Hrvata

Grčke vlasti odredile su pritvor za 30 huligana, među njima 28 Hrvata