in

Sičić pred gostovanje u Banjaluci: Moramo biti opasniji

Sičić pred gostovanje u Banjaluci: Moramo biti opasniji
Slatka-Tajna.Eu
Sičić pred gostovanje u Banjaluci: Moramo biti opasniji

Moramo biti opasniji po gol protivnika nego u ranijim mečevima, poručuju u taboru Širokog Brijega pred gostovanje u Banjaluci.

Ogled prvoplasirane i četvrtoplasirane ekipe u prvenstvu igra se u subotu na „Gradskom stadionu“

Na klupi plavo-bijelih u derbiju neće biti trenera Marijana Budimira koji je suspendovan zbog isključenja u prošlom kolu, a njegovu ulogu preuzeće upravo Marko Sičić.

„Borac je vodeća momčad u prvenstvu, primili su najmanje golova i jako su tvrda momčad. Brane se sa svim igračima iza lopte, dosta su kompaktni i nije ih lako probiti“, kazao je Sičić i dodao:

„U fazi napada imaju kvalitetne pojedince. Izdvojio bih Lukića koji je jako dobar u skoku i Kvržića koji dosta toga kreira prema naprijed. No, igrali smo nedavno, poznajemo se jako dobro i među nama neće biti velikih iznenađenja“.

Prvi Budimirov pomoćnik najavio je kako njegovi igrači moraju biti znatno opasniji u fazi napada kako bi mogli ugroziti domaću ekipu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Nastojaćemo u najboljem smislu odgovoriti na one aspekte igre u kojima je Borac kvalitetan i dobar. U fazi napada moramo biti znatno opasniji i kreirati više prilika, jer nas taj dio najviše muči u dosadašnjem dijelu sezone. Moramo biti znatno opasniji po gol protivnika i na taj način se vratiti s bodovima iz Banja Luke“, naglasio je Sičić.

Fudbaler Mate Šuto je istakao kako, uprkos maloj krizi u koju svaka ekipa zapadne u određenom dijelu sezone, vjeruje u svoje suigrače i njihov zajednički uspjeh.

„Siguran sam kako se možemo izdignuti iznad toga. Svaki dan radimo maksimalno angažirano kako bi svima pokazali našu vrijednost. Vjerujem u kvalitetu ove momčadi i uspjeh u derbiju“, poručio je Šuto.

Na gostovanju kod Borca neće biti ni Kpana koji mora odraditi suspenziju zbog akumulirana tri žuta kartona te Bagarića koji ima ozljedu zadnje lože.

Derbi 12. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine sudiće Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, a njemu će asistirati Davor Maksimović iz Doboja i Mirza Demir iz Kaknja.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Balkanska Megan Foks podigla suknju i napravila kolaps u saobraćaju

Balkanska Megan Foks podigla suknju i napravila kolaps u saobraćaju

Grand kafa osvojila Zlato na ovogodišnjem No Limit festivalu

Grand kafa osvojila Zlato na ovogodišnjem No Limit festivalu