in

BOLEST GA UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: “Zvezda Granda” sada niže samo uspjehe

BOLEST GA UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: “Zvezda Granda” sada niže samo uspjehe
Slatka-Tajna.Eu

I baš onako kako je najavio svojevremeno da će kraj ove godine biti u njegovom znaku, a naredna 2024. godina također, mladi i sve popularniji Benjamin Kličić, koji se izborio s teškim zdravstvenim problemima, gazi dugačkim koracima ka samom tronu regionalne estrade.

Mujkić pruža priliku mladim pjevačima

Nakon što je objavio i ekranizovao pjesme sa njegovog prvog albuma, Benjamin iste promovira širom Evrope, regiona. A, naredna promocija bit će u bh. diskoteci Galaxis u Srebreniku.

-S nestrpljenjem očekujem subotu 9. decembra, kada ću moje nove pjesme promovisati u Srebreniku. Ovom prilikom svim posjetiocima već unaprijed garantujem dobru zabavu, a s druge strane iskreno se zahvaljujem vlasniku kluba Nerki Mujkiću na ukazanom povjerenju. Moja pjesma „Izabrana“ se već izdvojila da tako kažem od drugih pjesama, veoma često mi je traže na nastupima ,pa se zna desiti da je otpjevam i po nekoliko puta tokom večeri. To je samo dokaz da sam odabrao prave pjesme, da su autori istih pogodili baš ono što publika traži i pjesme koje meni leže – rekao nam je Kličić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bato Šišić

The post BOLEST GA UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: “Zvezda Granda” sada niže samo uspjehe appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Težak udarac za “Pancere”, fudbaleru upitan odlazak na EURO

Težak udarac za “Pancere”, fudbaleru upitan odlazak na EURO

Kako da skuvate pasulj za 45 minuta

Kako da skuvate pasulj za 45 minuta