in

Zlatko Dalić nakon poraza: Ovo će još dugo boljeti

Zlatko Dalić nakon poraza: Ovo će još dugo boljeti
Slatka-Tajna.Eu
Zlatko Dalić nakon poraza: Ovo će još dugo boljeti

Ovo će još dugo boljeti, ali moramo ostati dostojanstveni, poručio je selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić nakon sinoćnjeg bolnog poraza i vjerovatno eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Hrvatska i Italija remizirali su u utakmici trećeg kola Grupe B u Leipzigu (1:1).

“Čestitam igračima na dobroj utakmici, velikoj borbi, htijenju i požrtvovnosti, mislim da su bili dobri. S obzirom na prve dvije utakmice, naš je plan bio kontrolirati igru i ne dopustiti suparniku pogodak, u tome smo uspjeli u prvom dijelu, a u nastavku smo ušli u rizik koji nam se isplatio. Stekli smo prednost, no nažalost kaznilo nas je u 98. minuti”, kazao je Dalić.

Hrvati su imali sve u svojim rukama.

“Sudac je sigurno utjecao na rezultat, ne znam gdje je našao tih osam minuta. Govorim to već pet godina, za UEFA i FIFA mi smo mali i nas nitko ne doživljava, sami se borimo. Što god govorim, govorim u vjetar i ispadam smiješan. No, neću tražiti alibi u sucu, imali smo sve u svojim rukama i protiv Albanije i protiv Italije, imali smo na turniru dva promašena kaznena udarca, moram gledati nas i sebe. Žao mi je i boli me što Hrvatsku ne priznaju i ne poštuju, ali želim zahvaliti igračima na turniru i muci. Nije bio naš turnir, a zahvaljujem i navijačima, ponosni smo što je sto tisuća Hrvata došlo u Njemačku. Život ide dalje, pobjede i porazi su sastavni dio”, kaže Dalić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Komentarisao je i Modrićev nastup.

“Luka je promašio kazneni udarac, no odmah je zabio iz igre, što je možda i ljepše. Dao je sve od sebe, njegovom zamjenom htjeli smo osvježiti momčad, da uđe igrač koji može više trčati. Trebalo nam je još više pokretljivosti, a Luka se u 80 minuta maksimalno potrošio”, objasnio je Dalić i dodao:

“Ovo će još dugo boljeti, nije lako. Kada sve saberemo, negdje ti nogomet da, negdje uzme. Znali smo uživati u pobjedama i veseliti se svi zajedno, moramo znati biti dostojanstveni i u porazima. Nećemo tražiti krivca nigdje drugdje, ja odgovaram i isključivi sam krivac za to što nismo prošli skupinu. Igrače mogu samo pohvaliti na ovih mjesec dana. Nije nas išlo i to je to”.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Skoro pet godina profesori sarajevske srednje škole optužuju direktora za mobing

Skoro pet godina profesori sarajevske srednje škole optužuju direktora za mobing

Assange neće biti izručen SAD-u

Assange neće biti izručen SAD-u