in

Za ovaj napitak tvrde da “prži” salo sa stomaka, a pravi se od 2 sastojka

Za ovaj napitak tvrde da “prži” salo sa stomaka, a pravi se od 2 sastojka
Slatka-Tajna.Eu

Postoji lak način da brzo skinete salo sa stomaka, bez napornih dijeta i gladovanja jer niko ne voli da gladuje. Ali kada želite da skinete nekoliko kilograma viška, treba malo da pripazite na ishranu i da se bavite fizičkom aktivnošću.

Kako biste dostigli željenu težinu, uz sve to, pijte i ovaj prirodni napitak koji može mnogo da pomogne u mršavljenju. Žene koje su ga pile, kunu se da djeluje, iako ne postoji studija koja je dokazala da ova kombinacija pomaže mršavljenje.

Sagorijeva masne naslage

Kombinacija cimeta i meda reguliše varenje, sagorijeva masne naslage i ubrzava metabolizam, što pomaže skidanje kilograma. Cimet ublažava potrebu za slatkišima i smanjuje apetit jer na prirodan način reguliše nivo insulina.

Kako se pravi napitak

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stavite šolju vode (250 ml) da se zagrijje do tačke ključanja, ali ne smije da provri, jer će cimet u vreloj vodi izgubiti svojstva. U šolju stavite 1 kašičicu cimeta i prelijte vodom. Dobro promiješajte da se istopi. Ostavite 20 minuta da se prohladi. U mlaku tečnost dodajte 2 kašičice meda i promiješajte.

Kada se pije napitak?

Najbolje je da pijete napitak od cimeta i meda prije doručka i prije spavanja. Pola šolje popijte ujutru na prazan stomak, a drugu polovinu uveče, pola sata prije spavanja.

Napomena: Prije konzumiranja ovog napitka, posavjetujte se sa nutricionistom ili ljekarom, piše Najžena.alo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ostalo mi je da grlim bijele i hladne nišane

Ostalo mi je da grlim bijele i hladne nišane

Argentina nakon drame do polufinala

Argentina nakon drame do polufinala