in

DVA MJESECA OD PORODA ZAPALILA UŠĆE: Glumica pokazala svoju vitku figuru dok je neumorno plesala

DVA MJESECA OD PORODA ZAPALILA UŠĆE: Glumica pokazala svoju vitku figuru dok je neumorno plesala
Slatka-Tajna.Eu

Glumica Tamara Dragičević je prije dva mjeseca na svijet donijela sina Borisa, a nedavno je izašla u provod i ponosno pokazala vitku figuru u atraktivnoj odjevnoj kombinaciji. U pratnji supruga glumca Petra Benčine i nekolicine prijatelja ova majka troje djece provela je noć pod vedrim nebom na ušću Save u Dunav i neumoljivo plesala uz muziku Bajage i Instruktora.

Tamara je bila jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su uživale u koncertu Bajage i Instruktora na prepunom beogradskom Ušću. Iako kod kuće ima dvomjesečnu bebu Tamara nije željela da propusti spektakl na Ušću, a snimcima na Instagramu pokazala je kako se provodi na koncertu.

Tamarina energija i raspoloženje oduševili su njene pratioce na mrežama. Popularna glumica je svo vrijeme igrala, veselila se, a njen stajling privukao je posebnu pažnju. Ona se opredijelila za crni šorc i bordo prozirni top, koji je u potpunosti istakao njenu figuru, koju je samo dva mjeseca nakon porođaja dovela do perfekcije.

Uoči porođaja, Petar je istakao hrabrost svoje supruge i divio se tome kako je hrabro iznijela cijelu trudnoću. Uz to, pohvalio je njen izgled i istakao kako je izgledala sjajno i nakon porođaja.

Glumica izgleda ljepše nego ikada, a mnogi komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je očigledno zadovoljstvo koje osjeća doprinijelo njenom blistavom izgledu.

Podsjećamo, glumica Tamara Dragičević, koja je 6. jula donijela na svijet dječaka Borisa, a u porodilište je otišla po povratku iz noćnog provoda, otkrio je njen suprug, glumac Petar Benčina.

(Express / Pink.rs)

The post DVA MJESECA OD PORODA ZAPALILA UŠĆE: Glumica pokazala svoju vitku figuru dok je neumorno plesala appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

GOŠK potopljen u Banjaluci: Uraganskih 19 minuta Borca

GOŠK potopljen u Banjaluci: Uraganskih 19 minuta Borca

Kakvu turističku ponudu žele, grad ili općina odabrat će sami

Kakvu turističku ponudu žele, grad ili općina odabrat će sami