in

Ko je najmisterioznija supruga fudbalera?

Ko je najmisterioznija supruga fudbalera?
Slatka-Tajna.Eu
Ko je najmisterioznija supruga fudbalera?

Legendarni ruski napadač Artem Džuba (36), od ovoga ljeta je član ekipe Akrona u koju je stigao iz Lokomotive.

Bivši ruski reprezentativac ove sezone juri rekord Aleksandra Keržakova po broju golova. Džuba je postigao 229 golova u zvaničnim takmičenjima, a Keržakov 233. 

Artem je neko ko već godinama puni novinske stupce u medijima. Posebno je pod lupom njegov brak sa Kristinom Džubom. Za ruske medije je ona jedna od najtajnovitijih i najmisterioznijih supruga fudbalera. Svim silama se trudi da ostane u sjeni svog muža, ne posjećuje društvena događanja, ne daje intervjue i ne koristi društvene mreže. Ne zato što ne želi, već zato što je to isključivo želja njenog supruga koji je priznao da je on zabranio da koristi društvene mreže.

„To je za mene generalno potpuna glupost. Kakva je potreba da se pokažeš svijetu, za koga se trudiš? Koja je svrha ovoga? Pokazivanje svoje zadnjice, grudi ili bilo čega drugog za neku vrstu samopoštovanja je za mene ludo”, rekao je jednom prilikomom ruski as koji vjeruje da su njegovoj supruzi dovoljni divljenje i komplimenti od njega i njegove djece.Istovremeno, sam Džuba ima društvenu mrežu. To je objasnio kao radnu potrebu. 

Dok Artem postiže golove, a glumio je i u rijaliti programima, Kristina radije ostaje kod kuće i odgaja svoju djecu. A par ih ima troje – Nikitu, Maksima i Aleksandra. Uprkos tome nalazi u vrhu najatraktivnijih supruga fudbalera u Rusiji. Ako je vjerovati informacijama s interneta, Kristina samostalno vodi kuću, sama kuha, čisti i brine o djeci, a svoje sinove vodi u školu.

Zajedno su od 2012. godine. Fudbaler se djevojci udvarao nekoliko dana, nakon čega su počeli da se zabavljaju. Prvu krizu su imali dvije godine nakon  braka. U proljeće 2015. paparaci su uhvatili Artema u prevari sa poznatom TV voditeljicom Marijom Orzul. Par je snimljen kamerama u automobilu TV zvijezde. Sportista i plavuša, koja je takođe bila udata, grlili su se i ljubili skoro sat vremena. Za Mariju je ova situacija bila gora nego za fudbalera. Marijin suprug podnio je zahtjev za razvod, a i ona je morala da napusti posao. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Artem je nekako uspio da se „iskupi za svoje grijehe“. Kristina je odlučila spasiti porodicu i oprostila izdaju, ali je nakon nekog vremena porodična sreća ponovo poljuljana. U 2021. godini se desio seks skandal. Tada je na internetu procurio intiman video sa Artemom, zbog čega je fudbaler čak suspendovan iz reprezentacije. Na videu koji je isplivao i potresao ruski fudbal, igrač se samozadovoljava. Na snimku se vidi kako Artem masturbira, a u pozadini se vidi prenos na kanalu “Matč TV”, sa voditeljkom Marijom Orzul koja je bila ljubavnoj vezi sa spomenutim fudbalerom.

Zbog ove situacije Artem je zamalo izgubio porodičnu sreću i karijeru. Pričalo se čak i o predstojećem razvodu supružnika, ali Kristina je ponovo smogla snage da zatvori oči pred neugodnom situacijom i krene dalje.  

Danas su prema pisanju medija u porodičnoj idili. Često provode vrijeme zajedno – putuju, šetaju s djecom, upoznaju prijatelje i slave praznike. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lokalni izbori u BiH protječu bez poteškoća, odaziv kao i ranije

Lokalni izbori u BiH protječu bez poteškoća, odaziv kao i ranije

Koalicija ‘Pod lupom’ zabillježila više od 80 nepravilnosti na Lokalnim izborima u BiH

Koalicija ‘Pod lupom’ zabillježila više od 80 nepravilnosti na Lokalnim izborima u BiH