in

Olimpijka o kojoj je brujao Pariz pokreće OnlyFans

Olimpijka o kojoj je brujao Pariz pokreće OnlyFans
Slatka-Tajna.Eu
Olimpijka o kojoj je brujao Pariz pokreće OnlyFans

Jedna od najatraktivnijih sportistkinja Luana Alonso (20) koja je na predhodnim Olimpijskim igrama u Parizu izbačena iz Olimpijskog sela nakon što je navodno stvorila “neprikladno okruženje” najavila je novi potez u karijeri.

Paragvajsku plivačicu koja je nakon Igara najavila sportsku penziju e paragvajski tim uklonio iz Olimpijskog sela pokreće OnlyFans.

Luana u Parizu nije uspjela da se plasira u polufinale trke na 100 metara delfin stilom. Ona je ostala u selu sve dok zvaničnici nisu navodno tražili da ode zbog “stvaranja neprikladne atmosfere” oko tima. To se dogodilo nakon što se navodno iskrala na put u Diznilend u Parizu.

“Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u paragvajskom timu. Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputstvima, jer je svojom voljom odlučila da ne provede noć u Olimpijskom selu”, navela je tada Larisa Šerer, šefica misije COP u saopštenju.

Novodi se da je odbila službenu uniformu i nosila je odjeću po svojoj volji. Njena prisutnost stvorila je neugodnu atmosferu u paragvajskom timu. Kažu kako je u pitanju bila oskudna odjeća koja je više pokazivala, nego skrivala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nekoliko mjeseci kasnije, lijepa plivačica je pokrenula svoju stranicu OnlyFans, pružajući fanovima ekskluzivan sadržaj na stranici. Ona ima već ima 1,1 milion pratilaca na Instagramu, a njeni fanovi sada mogu da se pretplate na njen sadržaj OnlyFans za 35 dolara mjesečno.

Nakon što je najavila povlačenje nakon ovogodišnjih Olimpijskih igara, izrazila je želju da završi fakultetske studije. Govoreći o svojim planovima osim plivanja, rekla je:

„Odlučila sam da prestanem i srećna sam što će moja posljednja trka biti na Olimpijskim igrama. Idem da studiram u Sjedinjenim Državama, nastaviću karijeru u političkim naukama i, zašto ne, jednog dana biti ministar sporta. Uvijek ću voljeti plivanje i možda ću prisustvovati nekom takmičenju, ali to nije ono što želim u životu. Ono što želim je da radim za kompaniju, već imam svoj životni plan i nadam se da će se to dogoditi, rekla je tada Luana.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nakon RS i Bošnjaci proglasili Schmidta neprijateljem

Nakon RS i Bošnjaci proglasili Schmidta neprijateljem

Čeka se nalaz inspektora o klizištu na Trebeviću iznad Sarajeva

Čeka se nalaz inspektora o klizištu na Trebeviću iznad Sarajeva