in

Serija THE HAUNTING: Kakvo zlo nas čeka ove jeseni! – Film – Svet – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

U intervjuu za “Vanity Fair”, Majk Flanengen, rekao je da publika može da očekuje ljubavnu priču koja se šeta mračnim hodnicima. Reditelj i scenarista oslanja se na još dva ranija dela Henrija Džejmsa – “The Jolly Corner” i “The Romance of Certain Old Clothes”. 

 

“Želite da nadogradite priču, želite da pronađete plodnu zemlju kako bi priča i likovi napredovali, pa smo se osetili dovoljno slobodnim da priču modernizujemo. Priča jeste dominatno ljubavna, ali treba napraviti razliku između romanse i tragedije. To će biti glavnica ove sezone”, objašnjava Flanengen.

U drugoj sezoni Viktorija Pedreti (Neli u prvoj sezoni) tumači lik Deni, guvernante koja je osamdesetih godina angažovana od strane kućepaziteljke (T’Nia Miller – iz serije Years and Years) da čuva dvoje dece u mračnom zamku. 

 

“Ništa nije onako kako izgleda. Ima dosta skrivenih detalja i tragova koji će biti zanimljivi publici dok budu pratili šta se događa”, dodaje reditelj. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako je ista scenarijska i produkcijska ekipa angažovana na drugoj sezoni “The Haunting”, kreatori kažu da je u pitanju potpuno drugačiji pristup seriji i da ne očekuju ono što su gledali u prvoj sezoni.

Netflix je potvrdio da će “The Haunting of Bly Manor” izaći ove jeseni, samo se čeka još tačan datum premijere i prvi trejler koji će dati mnogo bolji uvid u atmosferu. 

 

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đoković odmah na Džumhura, na putu do finala Cicipas

HISTORIJSKA ODLUKA U TRIBUNALU: Osuda krvnika za genocid u još pet opština…