in

OTKRIVENI DETALJI RASKIDA TONIJA I DARE: Šta se zaista dogodilo?

Slatka-Tajna.Eu

– I Dara i Toni su impulsivni, energični i vatreni. Pa zato su se i spojili i opstaju u vezi. Međutim, Toni nekad ne može da savlada ljubomoru jer je zaista lud za Darom, a nju to guši. Zato su se u posljednjih nekoliko dana i svađali, mirili, raskidali… Ma šou, njima nikad nije dosadno – otkriva izvor i dodaje:

– Najluđe je kad skinu slike sa Instagrama, pa se onda predomisle i za par sati okače neke druge. Istina, Dara u jednom momentu nije htjela da popusti jer je Toniju jasno stavila do znanja da ljubomoru može da okači mačku o rep, pa je on onda zivkao i obećavao sve što poželi, samo da se pomire: Ti si moja kraljica, nema bolje ribe za mene, lud sam za tobom i zato i odlijepim kad samo pomislim da te neko drugi ima. Ali više te neću gušiti, važno mi je samo da ostanemo zajedno. Spremam ti novo luks putovanje, ma sve ću učiniti da ti budeš zadovoljna – prepričava izvor i za kraj kaže:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










–Naravno, Dara je popustila i sada su OK. Toni je njoj presladak jer joj je jasno da je iskren u svakom slučaju, a to najviše cijeni kod njega jer je i ona takva – završava izvor, piše Scandal.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ALARMANTNO U SARAJEVU; STIGLI NOVI PODACI IZ KCUS-a: Korona registrovana kod…

Dea Herdželaš u finalu ITF turnira u Antaliji