in

ZAJEDNO UPRKOS SVEMU: Duško me nikada nije obrukao

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša proteklih dana boravila je u Turskoj kod supruga, fudbalera Duška Tošića, koji od ove sezone igra u turskom superligašu Kasimpaši.

Ne obaziru se

Dok ovih dana srbijanski mediji bruje o tome da je Duško nevjeran, a svakodnevno se piše o njegovoj navodnoj ljubavnici Ani Jovanović, oni se ne obaziru na to.

Jelena je otputovala u Tursku gdje je Dan zaljubljenih provela sa svojim suprugom. Uživali su u društvu nekoliko prijatelja među kojima je i Karleušin saradnik i prijatelj Zoran Birtašević.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila kadar iz restorana gdje ona, njen suprug i prijatelji nazdravljaju, a zatim i zajedničku fotografiju na kojoj svi poziraju.

Karleuša je na sebi imala krem bluzu i torbicu na jedno rame, dok je Duško bio u crnoj rolci, a na glavi imao je kapu u istoj boji.

I dok su ostali nazdravljali, očigledno uz neko vino, Tošić je, najvjerovatnije, izabrao neko bezalkoholno piće, sudeći po čaši.

Kao što je poznato, Jelenu vole u Turskoj, a kada je prije nekoliko godina Duško počeo da igra za Bešiktaš, pjevačicu su i navijači zavoljeli i prozvali “snajka”. Ona ima dosta fanova iz ove zemlje, a mnogi su se obradovali njenom ponovnom dolasku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bolesna mržnja

Pjevačicu je zbunila snježna oluja koja je zahvatila Istanbul, tako da nije mogla odmah u šoping, ali ništa je nije spriječilo da uživa. Ona je imala poruku za svog muža.

-Živjeli! Živjeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćerke koje neizmjerno voli, za velikog sportistu. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji, nažalost, trpi najstrašnije napade. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: Niko tebe, Duško, ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može da uprlja dobrog čovjeka i njegovu porodicu – dodala je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sudija poništio, priznao pa opet poništio gol

SAD: Donji dom Kongresa usvojio paket pomoći od 1.900 milijardi dolara