Princ Luis slavi drugi rođendan

U jeku pandemije virusa korona, koja je svoj trag naročito ostavila u Velikoj Britaniji, britanska kraljevska porodica odlučila je biti moralna podrška svim zdravstvenim radnicima u zemlji, ali i svojim građanima na čije mentalno zdravlje ova kriza ostavlja uticaj.

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Kejt I Vilijam, naročito su se pozabavili upravo pitanjem mentalnog zdravlja i nastoje pomoći Britancima na razne načine.

U moru negativnih i sjetnih tema, sinoć je na njihovom Instagram profilu @kensingtonroyal objavljena i fotografija malog princa Luisa koji danas slavi drugi rođendan i tim su povodom objavljeni njegovi novi portreti.

Kao i obično, fotografisala ih je ponosna mama Kejt, koja je od amaterske zaljubljenice u fotografiju, postala prava profesionalka, te čije fotografije djece redovito obilaze svijet.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Maleni Luis po svemu je sudeći jedno veselo i zaigrano dijete, a dugine boje na dlanovima kojima se igra znak su podrške britanskim bolnicama i zdravstvenim radnicima širom zemlje.

Luis je u javnosti posljednji put viđen prije mjesec dana kada su njegovi roditelji, Kejt I Vilijam pljeskom nagradili zdravstvene radnike Velike Britanije koji se brinu o zaraženima virusom korona i bore na prvoj crti protiv bolesti. Cijela porodica, uključujući i Luisovog brata 6-godišnjeg princa Džordža i sestru 5-godišnju princezu Đarlotu, boravi na seoskom imanju Anmer Hall u Norfolku, kako bi usred pandemije bili što dalje od Londona.

Iako su od Luisovog rođenja prošle već dvije godine, javnost ni dan-danas nije upoznata s podatkom ko su tačno bili kumovi na krštenju, a bilo ih je ukupno šest. Princ Luis rođen je 2018. godine kao treće dijete princa Vilijama i Kejt Midlton, peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Čarlsa, oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlote.

Redakcija

Recent Posts

Udineze poslije preokreta lider Serije A

Malo ko je ovo mogao da očekuje, ali se ipak desilo. Udineze je lider Serije…

31 minuta ago

‘DA SU LJUDI BILI LJUDI, NE BI BILO RATA’: 32. godine od pugubljenja doktora Filipovića i 23 osobe iz Kalinovika, premijerno prikazan film Aide Hadžimusić ‘Daidžin prsten’ (FOTO, VIDEO)

Dokumentarac „Daidžin prsten“ autorice novinarke Al Jazeere Aide Hadžimusić premijerno je prikazan na ovogodišnjem festivalu…

42 minute ago

Došao sam u Olimpijakos da osvojim sve trofeje

Povratnik u redove Olimpijakosa, krilni centar Saša Vezenkov, izjavio je da želi da započne novu…

3 sata ago

Uzgajivači za najljepše konje ne štede novac, više od 10 miliona dolara za čistokrvne pasmine

Kada se pomene konjički sport, prva asocijacija je novac. Konjske trke su oduvijek bile stvar…

3 sata ago

Podnesena apelacija Ustavnom sudu BiH zbog učenja o Karadžiću i Mladiću u Republici Srpskoj

Pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine naći će se apelacija koju je podnijelo 13 poslanika…

3 sata ago

Gasi se jedan od najtrofejnijih fudbalskih timova

Dundalk, Fudbalski klub iz Republike Irske, nalazi se pred gašenjem.

5 sati ago