Prigovarala jer nema kadu, napravio joj “jacuzzi” od kamiona za smeće

Dejv Istvud proveo je dvije godine gradeći novi dom za sebe i svoju partnericu, Helen Ketlboro, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tokom gradnje morali su se preseliti i stanovati u svojoj garaži, što znači da nisu imali nikakav luksuz. Helen je za to vrijeme najviše nedostajalo uživanje u kadi, jer su u graži imali samo tuš, prenosi mirror.co.uk.

Ovoj 60-godišnjakinji najviše je nedostajalo vrijeme koje je provodila uživajući u toploj kupki, što je često spominjala svom partneru. Jednog dana njemu je dosadilo slušati njezino prigovaranje i jadikovke pa je odlučio uzeti stvari u svoje ruke te napraviti joj vlastiti jacuzzi – i to u starom kamionu za odvoz smeća.

Dejv (63) je za jacuzzi iskoristio stari kamion za smeće, koji je koristio tokom izgradnje njihovog doma, te ga je napunio toplom vodom i gelom za tuširanje. Zbog nedostatka struje, mjehuriće je napravio ručnom bušilicom, tako što je doveo vazduh do vode. Nakon što se voda ugrijala, Helen je ušla u svoju kupku i uživala s jednom čašicom vina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Ovo je bio pravi raj za mene, bilo je stvarno divno malo se opustiti. Koristili smo tuš u garaži tako da mi je ovo namakanje stvarno odgovaralo. Dvije godine smo u garaži, a ja sam se stalno žalila na kadu pa me Dejv odlučio ušutkati. Jednom kada sam ušla u vodu, nisam više htjela izaći iz nje”, ispričala je Helen.

Kaže kako su vodu ugrijali na suncu tokom nekoliko dana pa je uvijek bila u iščekivanju svoje kupke, a kada je završila s njom, ostatkom vode su zalili cvijeće pa vodu nisu potrošili uzalud. “Nakon dvije godine prigovaranja, napokon je dobila svoju kupku. Potpuno je uživala u njoj, samo malo vode i mjehurića me spasilo od bolova u uvu”, našalio se Dejv.

(Večernji list)

Redakcija

Recent Posts

Udineze poslije preokreta lider Serije A

Malo ko je ovo mogao da očekuje, ali se ipak desilo. Udineze je lider Serije…

8 minuta ago

‘DA SU LJUDI BILI LJUDI, NE BI BILO RATA’: 32. godine od pugubljenja doktora Filipovića i 23 osobe iz Kalinovika, premijerno prikazan film Aide Hadžimusić ‘Daidžin prsten’ (FOTO, VIDEO)

Dokumentarac „Daidžin prsten“ autorice novinarke Al Jazeere Aide Hadžimusić premijerno je prikazan na ovogodišnjem festivalu…

19 minuta ago

Došao sam u Olimpijakos da osvojim sve trofeje

Povratnik u redove Olimpijakosa, krilni centar Saša Vezenkov, izjavio je da želi da započne novu…

2 sata ago

Uzgajivači za najljepše konje ne štede novac, više od 10 miliona dolara za čistokrvne pasmine

Kada se pomene konjički sport, prva asocijacija je novac. Konjske trke su oduvijek bile stvar…

2 sata ago

Podnesena apelacija Ustavnom sudu BiH zbog učenja o Karadžiću i Mladiću u Republici Srpskoj

Pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine naći će se apelacija koju je podnijelo 13 poslanika…

2 sata ago

Gasi se jedan od najtrofejnijih fudbalskih timova

Dundalk, Fudbalski klub iz Republike Irske, nalazi se pred gašenjem.

4 sata ago