in

DOK SU DRUGI OVISNI O ALKOHOLU I NARKOTICIMA: Oni su ovisni o seksu

Slatka-Tajna.Eu

Izreka kaže da i bogati plaču. Naravno da bogati i slavni imaju svoje probleme kao i sav normalan svijet, da im ne teče uvijek med i mlijeko, ali se ipak ističu po tome što su im problemi uvijek nekako buržujski. Iako je jako teško pronaći nekog kokuza koji je ovisnik o seksu, u krugovima planetarno najpopularnijih ljudi taj problem je poprilično učestao.

Tiger Woods

Između 2009. i 2010. godine oglasilo se više desetina žena koje su tvrdile da su bile u seksualnoj vezi sa popularnim golferom. Tajger Vuds (Tiger Woods) se potom javno izvinio i zatražio oproštaj od Amerike. Proveo je 45 dana u klinici. Međutim, njegova žena Elin Nordegren je podnijela zahtjev za razvod i njihov brak se okončao te godine.

Russell Brand

Komičar često priča o svojim ovisnostima. Još 2009. godine izbacio je memoare u kojima opisuje borbu sa odvikavanjem od droge. Tada je priznao da je neko vrijeme proveo i u ustanovi za odvikavanje od seksa u Filadelfiji.

Eric Benet

Eric (Erik) je svojevremeno za “People” magazin priznao da se pridružio 35-dnevnom programu za seksualne ovisnike. Na kraju je uspio da se izbori sa svojom ovisnošću, te da nemiran duh drži pod kontrolom.

David Duchovny

Poznati glumac primljen je na rehabilitaciju u avgustu 2008. godine. Zanimljivo je da je na rehabilitaciju otišao malo nakon što je dobio Zlatni globus za ulogu u seriji “Californication”, gdje je igrao seksualno ovisnog pisca. Sa suprugom se rastao prije završetka liječenja, ali su se ponovo pomirili. Međutim, do razvoda je ipak došlo 2014. godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ozzy Osbourn

Javnost je prilično iznenadilo priznanje Ozija Osborna (Ozzy Osbourn) da je ovisan o seksu, i time opravdao aferu sa Mišel Pu (Michelle Pugh).

-To je daleko najgora ovisnost koju imam – ostala je upečatljiva izjava slavnog rokera.

Angelina Jolie

Iako nikad nije javno priznala ovu ovisnost, tračevi su se uvijek mogli čuti da je slavna glumica upravo ovisnica o seksu. Činjenica da se izjašnjavala kao biseksualka, kao da je često mijenjala partnere samo je doprinijela tim tračevima.

Britney Spears

U stranim medijima često smo mogli vidjeti tekstove u kojima se slavna pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) povezuje sa ovisnošću o seksu. Navodno, Britni je imala seksualne maratone sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlajnom (Federline).

Pamela Anderson

Pamela je samo jedna u dugom nizu Playboy-evih zečica koje pate od ove ovisnosti. Ona je čak javno priznala svoju ovisnost. Vlasnica nekada najpopularnijih grudi na planeti, kao i seks simbol svog vremena jedna je od prvih slavnih dama čiji kućni filmovi su ugledali svjetlost dana, pa ovo njeno priznanje i nije izazvalo neki naročiti šok u javnosti.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Niko kao Levandovski

Plenković o padu BDP-a, Milanoviću, Rimac, Berošu…