Categories: Estrada

Isplivala tajna nakon 23 godine! Evo šta se desilo sa tijelom princeze Diane nakon saobraćajne nezgode

Princeza Diana mrtva je 23 godine, ali je i dalje jedna od najpopularnijih figura britanske kraljevske obitelji. Britanski mediji gotovo svakodnevno objavljuju nove i stare priče o pokojnoj princezi, a interes javnosti za njom ne jenjava.

Dana 31. kolovoza navršava se 23. godišnjica tragične pogibije princeze Diane koja je stradala sa svojim partnerom Dodijem Al Fayedom u Parizu, dok je njihov vozač pokušavao pobjeći od paparazza koji su je progonili čitavo ljeto.

Princeza Diana u to je doba bila najpopularnija žena svijeta, a njezine privatne fotografije vrijedile su milijune. Zato je paparazzi nisu htjeli ostaviti na miru ni kada je mrtva ležala u pariškoj bolnici, tvrdi njezin osobni vozač Colin Tebbutt koji je prije tri godine prvi put progovorio o traumatičnim događajima u Parizu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Tom prilikom je kazao da mu je i danas užasno teško što je on nije vozio te noći te je ispričao da je došao u Pariz čim je saznao što se dogodilo.

“Tijelo je bilo smješteno u jednoj od bolničkih soba koja nije imala zavjese, a ja sam primijetio fotografe kako se penju na susjedni krov i balkone bolnice. Bilo je jako vruće u Parizu. Navukao sam deke na prozore da spriječim fotografiranje njezinog tijela, a zbog vrućine smo uključili nekoliko ventilatora. Pogledao sam u princezu, a njezina kosa i trepavice su se pomaknuli. Nikada neću zaboraviti taj prizor”, rekao je tom prilikom Tebbutt.

Redakcija

Recent Posts

ANTITERORISTIČKA AKCIJA FUP-a: Ovo su uhapšene vehabije koje se dovode u vezu sa terorističkim napadom na policijsku stanicu

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/bosanska-krupa-napad.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/bosanska-krupa-napad.jpg","caption":"","bg":"423222"}] Ubistvo i ranjavanje policajca u policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi prema izjavama policijskih zvaničnika…

11 minuta ago

Borac eliminisan iz Evrope

ORMOŽ - Rukometaši Borca eliminisani su u drugom kolu EHF Evrokupa. Slovenački Jeruzalem Ormož je…

1 sat ago

Lažna dojava o bombi na sarajevskom aerodromu

Dojava bombe na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu bila je lažna, potvrdili su za Radio Slobodna…

2 sata ago

Rasel izletio sa staze, pa se zakucao u ogradu (VIDEO)

U Meksiku je u noći između petka i subote održan i drugi trening pred predstojeću…

3 sata ago

Von der Leyen: Crna Gora napreduje na putu ka EU

Ursula von der Leyen i Milojko Spajić Foto: Stevo Vasiljevic / ReutersCrna Gora je izrazito…

4 sata ago