in

EPILOG PUCNJAVE NA BAŠČARŠIJI: Potjera za Jasminom Hatićem zbog ranjavanja Inajetovića, Bašića i slučajnog prolaznika

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/12/w873_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/12/w873_1.jpg”,”caption”:”Potjernica za Jasminom Hatiu0107em”,”bg”:”86bdd6″},{“img”:”/img/vijesti/2020/12/873x400_2_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/12/873x400_2_1.jpg”,”caption”:””,”bg”:”1c222b”}]

Sarajevska policija raspisala je potjernicu za Jasminom Hatićem koji se sumnjiči da je večeras u pucnjavi u centru Sarajeva ranio Almera Inajetovića, Mirzu Bašića i slučajnog prolaznika, nezvanično nam je potvrdio izvor blizak istrazi. 

Sva trojica su policiji poznata odranije, a kao motiv pucnjave spominje se višegodišnja netrpeljivost između Inajetovića i Hatića.

Prema preliminarnim rezultatima istrage napadač je nosio crnu jaknu i crnu kapu, a iz pištolja je ispalio nekoliko hitaca. Inajetović i Bašić su na svu sreću zadobili lakše povrede koje su im sanirane u Klinici za urgentnu medicinu KCUS-a.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prema izjavama očevidaca napadač je nakon što je pucao pobjegao prema Katedrali i sve raspoložive policijske patrole tragaju za njim. Istražitelji su s lica mjesta izuzeli niz tragova, a skinuti su i snimci videonadzora s okolnih objekata.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Novi trener Borussije Edin Terzić radio je s Bilićem i Kloppom / Bljesak.info

EDO JE NEĆE PREPOZNATI! Procurila fotka Dragane Mitar nakon operacije, a evo šta je uradila na licu!