in

HRT: Koronavirus – stižu podaci iz županija

Slatka-Tajna.Eu
Testiranje na koronavirus

Testiranje na koronavirus

Foto: Ilustracija/Marin Tironi / Pixsell

U Hrvatskoj je jučer zabilježeno 520 novozaraženih, a preminulo je osam osoba. U bolnicama je 760 pacijenata, a na respiratoru njih 75.

Za sada su u našoj zemlji potvrđena dva slučaja južnoafričkog soja koronavirusa, a profesorica Jasmina Vraneš, voditeljica Službe za kliničku mikrobiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, rekla je u sinoćnjem središnjem Dnevniku HTV-a kako najkasnije do srijede očekuju potvrdu još jednog slučaja.

Koronavirus po županijama

● U Požeško slavonskoj županiji šest novooboljelih.
● U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđen jedan novi slučaj i jedna osoba je preminula.

Koronavirus u svijetu

– Američki predsjednik Joe Biden izborio je prvu zakonodavnu pobjedu. Zastupnički dom Kongresa prihvatio je paket pomoći za oporavak od pandemije COVID-a vrijedan 1.9 bilijuna dolara. Paket je prihvaćen u donjem domu s 219 glasova za i 212 protiv te poslan u Senat. Pomoć će biti namijenjena za plaćanje cjepiva i medicinske opreme te za novi krug hitne financijske pomoći domaćinstvima, malim poduzetnicima, kao i državnoj i lokalnoj vlasti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Johnson & Johnson cjepivo protiv Covida-19 dobilo je službeno odobrenje američkih regulatora, što ga čini trećom vrstom cjepiva dostupnog u toj zemlji. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hercegovačka dadilja pokrala zlato iz obiteljske kuće / Bljesak.info

KARLEUŠA BRUTALNO NAPALA TAKMIČARKU: Nemoj više da dolaziš, nećeš biti zvijezda!