in

Vatreni korteo Rođenih u Sarajevu: Samo jako nema predaje! (FOTO/VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri mostarskog Veleža večeras u Sarajevu igraju najveću poslijeratnu utakmicu u historiji tog kluba protiv grčkog velikana AEK-a iz Atine. Rođeni su stigli iz Mostara i “vatrenim” korteom krenuli ka stadionu Grbavica gdje će s početkom u 20:30 sati početi utakmica.

Uz pjesmu, aplauz i bakljadu, navijači FK Velež poručili su svom klubu i njegovim igračima “A i kada nema pobjede ili s nekim dijeliš bodove, nemoj brinuti, bodrit ćemo te, samo jako nema predaje!”.

Izvor : Faruk Zametica/N1

Zanimljivo, u sastavu AEK-a nalaze se dvojica igrača s bh. pasošem, bivši igrač Željezničara Anel Šabanadžović i mladi igrač Vedad Radonja. U AEK se tek vratio i nekadašnji bh. reprezentativac Ognjen Vranješ, ali upitno je da li će večeras dobiti priliku za igru.

Velež će u ovom meču imati podršku velikog broja svojih navijača koji su od jutros počeli pristizat u glavni grad BiH. Očekuje se oko 7.000 rođenih na tribinama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Trener mostarskog kluba Feđa Dudić rekao je jučer da je ekipa iz Atine odlična, ali da se njegovi igrači neće ponašati “kao da igraju s vanzemaljcima”.

Ukoliko bi prošli AEK, “Rođeni” bi u trećem pretkolu igrali protiv boljeg iz duela Elfsborg (Švedska) – Milsami (Moldavija).

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SMANJEN TRGOVINSKI DEFICIT U PRVOM KVARTALU OVE GODINE

U PLIĆAKU: Gagi Đogani se opušta