Categories: Estrada

Jezivo: Dalila Dragojević pokazala rane i kraste nakon intervencije “Treći dan od operacije…”

Oporavlja se!

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević nedavno se podvrgla estetskoj intervenciji nakon što je odlučila da izvadi biopolimer iz usana koji joj je smetao.

Ona je na popularnoj društvenoj mreži objavila ceo proces koji nije za one sa slabim stomakom, jer intervencija podrazumeva odstranjivanje viška usana koji je obuhvaćen biopolimerom, a zatim se usne zašivaju i čeka se određen period da rane zarastu, a onda se skidaju konci.

Dalile je sada objavila kako njene usne izgledaju treći dan nakon ove operacije, a prizor nije nimalo lep, jer su joj usne iserutane u krastama i vire konci.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Treći dan od operacije, a usne postaju sve lepše i lepše iako su i dalje pod koncima i otokom. Pitaju me “kako možeš to sve da slikaš, zar te nije sramota pokazati da si radila nešto na sebi”? Moj odgovor je:


“Zašto bi me bilo “sramota” pokazati.. pa ljudi nisu slepi pored očiju. Izvadila sam ono što me nerviralo, a uz to pretvaralo da budem kao i sve ostale! Vraćam svoju prirodu i to mi je najbitnije! Isto tako podržavam sve devojke koje žele da promene na sebi nešto i koje nisu zadovoljne svojim izgledom! Kratko i jasno! Ja sam medijska ličnost i ne krijem ni jedan rad na sebi… Naši novinari nisu slepi kao ni narod koji me prati! Moj IG je moja stvar na kojem prikazujem realan život jedne žene od 27 godina. Kome se ne sviđa uvek postoji opcija “otprati” – napisala je Dalila ispod objave.

srbijadanas.com

Redakcija

Recent Posts

Rafael Nadal dolazi u Beograd

Dolazak Rafaela Nadala u Srbiju pred kraj sezone bi bio pravi spektakl. Prema pisanju francuskog…

26 minuta ago

‘SB’ NA LICU MJESTA: U BiH stigao ministar odbrane Rumunije, ali i prvi kontingent pomoći za poplavama pogođena područja (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_1_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_1_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"c9b0a7"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_2__1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_2__1.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"1f2127"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_3_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_3_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"3d3838"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_4_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_4_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"423939"}] Ministar odbrane…

34 minute ago

Konjic treba našu pomoć: Podrška JKP “Standard” u borbi protiv poplava

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH upućuje apel svim članovima i poslovnim partnerima da se uključe u…

2 sata ago

Đoković ušao u raspravu sa sudijom (VIDEO)

Novak Đoković je rutinski odradio posao u osmini finala Mastersa u Šangaju, ali je u…

2 sata ago

Nacionalna i univerzitetska biblioteka BiH ponovo obustavila rad

Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine (NUB BiH) ponovo je obustavila rad jer zbog…

3 sata ago