Categories: Estrada

OSTALA BEZ STANA I NAŠLA POSAO: Jelena Golubović u problemima

Jelena Golubović poznata je svima po učešću u brojnim rijaliti programima, a nedavno je otkrila da su se majka i ona nakon smrti njene bake našle u ozbiljnom problemu:

Želim da budem medijator, odnosno posrednik u alternativnom rješavanju problema koji se zasniva na dobrovoljnom ljudskom susretu, pri čemu se otvara mogućnost da se problem riješi bez sudskog procesa. Medijator mora da bude psiholog, ljekar i čovjek širokih shvatanja i bez predrasuda. Sada sam na završnoj obuci i mogu da se pohvalim da sam od nekoliko stotina kandidata ušla u uži izbor od njih 20, a potom i u VIP izbor, gdje smo samo nas troje. Ovim sam prvenstveno počela da se bavim jer se moja tetka pojavila i traži polovinu stana, ne vodeći računa ako nas ostavi bez istog i izbaci nas na ulicu. Moja baka se vjerovatno sad prevrće u grobu – započinje razgovor Jelena i objašnjava zbog čega je došlo do problema sa njenom tetkom.

– Tetka živi u drugom stanu, jer je čuvala trećeg muža, pa je od njega i dobila stan, a kasnije je njegov brat rekao da bude tu do kraja života, a poslije da polovina ide njenoj, a pola njegovoj kćerki. Tetka sada tvrdi drugačije. Moja mama se fiktivno razvela od tate, koji je cijeli život bio na rukovodećem mjestu u avio-industriji. Odrekla se čak i njegove penzije, koju je mogla da ima. Moja mama joj je vjerovala na riječ, jer je tetka rekla da je stan ne zanima. Baka je tada imala jednu veoma tešku operaciju, a djed je već umro, ona je, da ne bi stan ostao državi, rekla mami i tetki da se neka od njih dve razvede kako bi nasledile stan. Tetka je rekla: „Mene ne zanima stan u Karađorđevoj. Razvedi se ti, Ceco.” Moja mama je to uradila, jer joj je vjerovala. To je strašno, njih dvije su sestre! Tatina familija je bila milion puta bolja u duši. Moja mama i baka su poštene, a mislim da je tetka izrod- kaže Jelena.

Iako Jelena živi u jednom od najstarijih delova Beograda, njena zgrada je poprilično trošna:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Ta zgrada je stara i kvadrat nije mnogo skup. Sada imate nove zgrade tu u okolini i ne znam ko će skupo da plati kvadrat u zgradi koja mora da se mijenja od poda do plafona i koja je stara sto godina. Dio fasade čak pada na naša kola. Tetka je procenila stan na 300.000 eura, kao da živimo na Menhetnu! Mi smo ulagali u taj stan, a ne tetka, baki smo obezbijedili sve. Ako odemo na tri dana na more, a baka javi da joj nije dobro, mi smo se vraćali sa mora iako su oni u Beogradu i žive na dva kilometra od nas. Svi advokati koje znam rekli su da će mi pomoći-rekla je.

(Express/ Alo)

 

 

Redakcija

Recent Posts

Francuski fudbaler šokirao stajlingom na okupljanju reprezentacije (FOTO/VIDEO)

Zbog utakmica Lige nacija okupljaju se fudbalske reprezentacije širom Evrope, a mnogo pažnje privukao je…

1 minuta ago

Ostali su u Hrvatskoj i došli do vlastitog krova nad glavom

Priča o onima koji su ostali u Hrvatskoj i došli o vlastitog krova nad glavomFoto:…

8 minuta ago

Smiješna šala s MOKRIM PRDOM na plaži! Leg Shakes UNLEASHED!!

Današnji video je "Smiješna zezancija s MOKRIM PRDOM na plaži! Tresenje nogu JE UNLEASHED!!" NOVA…

2 sata ago

Siti pronašao zamjenu za Rodrija u Španiji

Mančester siti je ostao bez jednog od ključnih, ako ne i najvažnijeg igrača u timu…

2 sata ago

Formiran predmet o kamenolomu u Donjoj Jablanici nakon poplava i klizišta

Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona formiralo je predmet u vezi kamenoloma u Donjoj Jablanici, saopštilo je u…

2 sata ago

Zvezda bi mogla da ostane bez Silasa već na zimu

Stigao je u foto-finišu kao kapitalac, nego ko će praviti razliku u Ligi šampiona i…

4 sata ago