Categories: Estrada

PODIJELILA SREĆU: Naida Bešlagić rodila drugog sina

Pjevačica Naida Bešlagić postala je majka po drugi put. Naime, na Instagram storyju Naida je jučer  podijelila čestitke svojih prijatelja, te naj taj način otkrila da su ona i njen suprug dobili i drugog dječaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Podsjećamo, Naidu mnogi u pamte po njenom učešću u emisiji „Zvezde Granda“, gdje je ostvarila zapažen rezultat. Često je spominjala i naglašavala da joj je ovo takmičenje, iako nije pobijedila niti ušla u finale, mnogo pomoglo u karijeri i otvorilo mnoga vrata. Naida je tri godine u sretnom braku sa Šućkom Šabovićem, a prvi put se kao majka ostvarila 2018., kad je na svijet donijela sina Omara.

Redakcija

Recent Posts

Nastavak WWin lige 19. oktobra

Komitet za takmičenje Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH je na svojoj redovnoj sjednici donio preporuku…

33 minute ago

EKOLOŠKA KATASTROFA: Ogromne količine otpada skupljaju se na branama, plutaju predmeti iz jablaničkih domaćinstava (FOTO, VIDEO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v12ssa21sasa1sasasasasawassasasasajksasasasasasasasasa.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v12ssa21sasa1sasasasasawassasasasajksasasasasasasasasa.jpg","caption":"Foto: Bljesak","bg":"726f5b"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v12ssa21sasa1sasasasasawassasasasajksasasasasasasasa.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v12ssa21sasa1sasasasasawassasasasajksasasasasasasasa.jpg","caption":"Foto: Bljesak","bg":"3a3e3c"}] Poplave na području hidroelektrana na Neretvi su prouzrokovale značajna oštećenja na pomoćnim…

41 minuta ago

Energoinvest: Smanjenje cijene prirodnog gasa za 1,4 posto u FBiH

Bitno je istaći da ovo novo umanjenje cijene dolazi u trenutku kada cijene ovog energenta…

2 sata ago

Prihod od ulaznica za unesrećene poplavama

FK Željezničar će u petak od 16 sati odigrati prijateljsku utakmicu sa NK Stupčanica, "Igrajmo…

3 sata ago

‘Moj komšiluk je izginuo’: Dženan iz Donje Jablanice

Dženan Imamović je u klizištu i poplavama u Donjoj Jablanici izgubio devet članova porodice. Za…

3 sata ago