Categories: Estrada

MILAN LAĆA RADULOVIĆ URINIRAO PO LUKASOVOJ KNJIZI: Tom džankiju bi bolje bilo da sam skoči u šolju

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, opet je napravio eksces o kom svi pričaju! Sada se na njegovoj meti našao Aca Lukas čiju je knjigu “Ovo sam ja” prethodnih dana bacao u kantu za smeće, stavljao u toster i na kraju u we-ce šolju da bi zatim po njoj urinirao.

Da li mu se zaista toliko nije dopao sadržaj autobiografije folkera ili je u pitanju nešto drugo, tekstopisac nije otkrio. Ali, prije toga je na Tviteru postavio pitanje pratiocima da li je neko od njih pročitao pomenutu knjigu, a onda je objelodanio da je ipak dao 500 dinara da bi ga pročitao. Potom je prije dva dana počeo da objavljuje slike na kojima se vidi kako je Acinu autobiografiju bacao gdje god je stigao, želeći da pokaže kako je ona bezvrijedna i da ničemu drugome ne služi. Njegov gest bacanja knjige u we-ce šolju i uriniranja po njoj zgrozio je pratioce, čak i one koji nisu ljubitelji Lukasovog lika i djela.

– Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja videa prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno – napisao je ispod videa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







-Tviter nemam. Jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu – rekao je Lukas.

Redakcija

Recent Posts

Nestvaran koš Alekse Avramovića (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksa Avramović postigao je nevjerovatan koš na utakmici protiv Zenita iz Sankt Peterburga.…

40 minuta ago

Deseta godišnjica Berlinskog procesa za zapadni Balkan

Deseta godišnjica Berlinskog procesa za zapadni BalkanFoto: Ilustracija / ShutterstockU ponedjeljak se u Berlinu održava…

45 minuta ago

Ima stvari koje moramo popraviti

Hrvatski fudbalski reprezentativci Borna Sosa i Josip Šutalo podijelili su dojmove s utakmice Lige nacija…

3 sata ago

Mladi u Perspektivi: Sve je više pozitivnih priča o Mostaru

U drugoj epizodi serijala Perspektiva mladi Mostarci poručuju da "Mostar nije grad koji se treba…

3 sata ago

Biće teško protiv defanzivnih Mađara

Mađarska igra jako defanzivno i možda će biti teže nego protiv Njemačke, rekao je defanzivac…

5 sati ago