in

Zatekla si me sad: Rada Manojlović progovorila o udaji za Harisa, gradnji kuće u Bosni, ali i o JK

Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović ne prestaje da puni stranice tabloida, a rado je viđen gost mnogiih emisija zabavnog karaktera gdje otvoreno iskazuje svoje stavove po pitanju raznih aktuelnih tema. Tako je gostovala i u “Lajk Dislajku” kod Mirze Vranj sinoć prilikom njenog nastupa u restoranu “Bistra Voda” u Vogošći.

Prije intervjua, Rada je muku mučila sa naušnicom koju nije mogla da stavi u uho, pa joj je novinarka pomogla da riješi taj problemčić.

Iako je bilo dogovoreno da se razgovor za Senzaciju i Ekskluzivu obavi u hotelu u kojem je pjevačica bila smještena, Rada je predložila da naša ekipa krene sa njom u “Bistru vodu”, da otpjeva prvi blok pa da se razgovor obavi u miru. Krenuli smo sa njom, ali mira nismo imali dok smo snimali. Zašto? Pogledajte u prilogu ispod…

Tom prilikom je odgovorila hoće li uskoro napraviti svadbu sa kolegom Harisom Berkovićem sa kojim je nekoliko godina u skladoj vezi. Dala je odgovor i o pisanju “gradnje kuće u Bosni”, a nije bježala ni od pitanja o prekinutom odnosu sa Jelenom Karleušom.

Nagađalo se da je Manojlovićeva zamjerila JK to što je saznala da se Jelena navodno otvoreno udvarala Radinom Harisu, a kao jedan od razloga što više nisu tako dobre navodi se i Vanja Knežević, diskvalifikovana takmičarka “Zvezda Granda” koju je Rada javno podržala što je Karleušu povrijedilo. Šta se zapravo desilo, objasnila je ova atraktivna pjevačica u intervju koji možete ispod pogledati:


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

IVAN GAVRILOVIĆ DOSEGAO NOVE GRANICE MORBIDNOSTI: Slikao se sa pokojnim ocem u kovčegu

Sanja Vulić potpisala peticiju: “Sarajevo će vidjeti šta je srpsko jedinstvo”