Categories: Estrada

GOGA SEKULIĆ OPLELA PO STARLETAMA: Žele da budu poznate po svaku cijenu

Pjevačica Gordana Goga Sekulić na snimanju novogodišnjeg programa pričala je o njenim novitetima u životu. Naime, Goga je prije nekih sedam mjeseci bila zaražena koronavirusom, nakon čega, kako kaže su joj ostale posljedice, a potom se dotakla i njenog nasljednika.

– Da kažem, ima nekih sedam mjeseci, ostaju posljedice, ja se brže umorim, a dosta obaveza oko djeteta, osjećam neke promene. Dijete voli da juri, slavili smo rođendan, umiljato dijete, ne stižemo na trening, ali zahvaljujući Vasiliju, u pokretu sam – govori Goga, pa dodaje šta joj je najbitnije u vaspitanju djeteta:

– Želim da mi sin bude normalan, skroman, pošten, a za ostalo neka sam odlučuje.

Gogu je upitana i da prokomentariše to što sve veći broj pjevača i pjevačica potiče baš iz rijaliti formata, pa estradna umjetnica nije krila da je za sve kriva publika. Naime, kako je Goga istakla, publika bira zvijezde, a kako je rijaliti, u kojem je i sama bila učesnik, teren koji stvara nove poznate ličnosti uzeo maha, ne krije da joj ne prija što danas svako u ruci drži mikrofon.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– To je kriva publika, ovi rijaliti koji su dozvolili, ja nemam ništa protiv, ja sam sama učestvovala, ali žele da budu poznati po svaku cijenu, danas svako može da pjeva, meni je to tužno. I onda se pojavi neko nov, ko ne zna da pjeva i to je kao pjevačica, ali dobro, to je cirkus – govori Goga, pa dodaje:

-Ja se nisam odrekla ničega, završila sam solo pjevanje i ekonomski fakultet, tata nije podržavao estradu, jer je znao šta se tu dešavalo, ali vidim da se ljudi odriču svega i svačega, zarad nečega, ja sam imala uspone i padove, a opet držim neku zlatnu sredinu, nisam spremna da budem u klanovima i grupama da bih bila na reklamama, sve što mogu, radim sama, na početku mi je pomagao tata, poslije sama.

(Express/Republika)

Redakcija

Recent Posts

Totenhem pregazio “Čekićare”

​Fudbaleri Totenhema ubjedljivo su savladali Vest Hem rezultatom 4:1 u osmom kolu engleske Premijer lige.…

2 sata ago

Volonteri čiste obale Jablaničkog jezera nakon poplava

Počela je dvodnevna akcija čišćenja obala Jablaničkog jezera, nakon razornih poplava koje su početkom mjeseca…

2 sata ago

”Siner je bolji od Novaka”

Rene Stabs, bivša šampionka u dublu i nekadašnji trener Serene Vilijams, smatra da se znatno…

4 sata ago

Šef diplomacije EU-a poziva na prekid vatre na Bliskom istoku

Sastanak ministara obrane zemalja članica grupe G7Foto: Ciro De Luca / ReutersVisoki predstavnik Europske unije…

4 sata ago

Posljednja epizoda Đokovića i Nadala

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal igraće u subotu meč za treće mjesto…

6 sati ago