in

Ilić vodio Igokeu do pobjede protiv Mornara

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Igokee upisali su veoma važnu pobjedu u okviru 20. kola ABA lige.

Aleksandrovačni su u jednom od derbija ovog kola u Laktašima savladali direktnog konkurenta u borbi za plej-of ekipu Mornara sa 70:57. „Igosi“ su sada na skoru 10-8, dok tim iz Bara polaku gubi korak za Top 6, na omjeru su 7-11.  

U prvom dijelu gledali tvrdu i neizvjesnu utakmicu. Niti jedna ekipa nije uspjevala da se odlijepi, domaćim je pripala prva (13:10), a gostima druga dionica (21:18), pa se na odmor otišlo sa neriješenim rezultatom.

I u trećoj četvrtini rezultatska klackalica, puleni Drgana Bajića u 25. minuti su otišli na plus 4 (43:39), a Dalibor Ilić je već tada na svom kontu imao dabl-dabl učinak (11 poena, 11 skokova). Aleksandrovačni su zadržali stečenu prednost, te uoči posljednjih 10 minuta imali vodstvo (51:47).

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Domaći su sjajno otvorili posljednji period, serijom 7:0 stigli su ugodnih plus 11 (58:47), ali i nakon toga domaći nisu stali. Velikih 16 razlike (63:47) imali su u 34. minuti i već tada je bio odlučen pobjednik. Do kraja su „igosi“ rutinski priveli meč kraju i tako napravili veliki korak ka plasmanu u Top 6.  

Prvo ime susreta bio je Dalibor Ilić. Odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u nizu, upisao je 17 poena i čak 18 skokova. Dvocifren je bio i Aleksa Radanov sa 11 poena, kao i Darko Talić. Kod Mornara Marko Jeremić je ubacio 21 poen.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NUGATO COMI ARROM i TWAJS PLJACKA GLAVNE BANKE | GTA 5 ROLEPLAY

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val održao akciju čišćenja na području Bišća polja / Bljesak.info