in

Vijesnici proljeća i u vašem ormaru

Slatka-Tajna.Eu

Zima je iza nas, a debele jakne, kapute, čizme i džempere treba zamijeniti tanjim odjevnim komadima. Proljeće je doba u kojem vladaju haljine, traperice, tene, sandale i svi drugi divni proljetni komadi. Svake godine obilježe ga i neke nove boje koje se istaknu kao popularnije od drugih, a mi vam preporučujemo da svojim modnim komadima najavite početak proljeća

Senzualni poput visibabe

Jedan od prvih vijesnika je bijela visibaba. Ova boja definitivno nije trend koji dođe i ode, odnosno riječ je o boji koja je uvijek popularna, posebno u toplijem dijelu godine, a ove godine uvrštena je na popise boja koje će biti posebno popularne, jer komadi koji preplavili modne piste su u trendi bijeloj za proljeće 2022. godine. Savršeno se kombinira uz sve boje, no zelena će biti pun pogodak za vas.

Čudesni poput jagorčevine

Žuta boja će biti veoma popularna u periodu pred nama. Dobili su svoje mjesto u kolekcijama za proljeće/ljeto 2022. Želite li biti primijećeni, kombinirajte je s vatreno crvenom nijansom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Baršunasti poput ljubičice

Ljubičica je jedan od najljepših cvjetova proljeća. Stoga vam preporučujemo da u svoj ormar uvrstite haljinu ljubičaste boje. Ovu nijansu Svjetski institut za boje odabrao je kao boju koja će obilježiti 2022. godinu. Mi smo je iskombinirali s bež tonovima, no ako ste smjeliji, savršeno će se uklopiti i uz smaragdno zelenu nijansu.

Nježna poput behara

Ružičasta boja i sve njene nijanse imaju stalno mjesto u mnogim garderobama, a ako ovog proljeća želite biti u trendu, onda ćete birati nijanse roze boje. Mi smo iskombinirali nježno roze boju poput behara i boju fuksije.

The post Vijesnici proljeća i u vašem ormaru appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tanja Savić i Draško se tajno vidjeli na Kopaoniku, a ovaj detalj ih je razotkrio!

VIKI MILJKOVIĆ ZARADILA 3.000.000 € ZA GODINU DANA! Pjevačici cvjeta biznis, evo kako i gde je razvila posao! – Senzacija