Categories: Lifestyle

Vijesnici proljeća i u vašem ormaru

Zima je iza nas, a debele jakne, kapute, čizme i džempere treba zamijeniti tanjim odjevnim komadima. Proljeće je doba u kojem vladaju haljine, traperice, tene, sandale i svi drugi divni proljetni komadi. Svake godine obilježe ga i neke nove boje koje se istaknu kao popularnije od drugih, a mi vam preporučujemo da svojim modnim komadima najavite početak proljeća

Senzualni poput visibabe

Jedan od prvih vijesnika je bijela visibaba. Ova boja definitivno nije trend koji dođe i ode, odnosno riječ je o boji koja je uvijek popularna, posebno u toplijem dijelu godine, a ove godine uvrštena je na popise boja koje će biti posebno popularne, jer komadi koji preplavili modne piste su u trendi bijeloj za proljeće 2022. godine. Savršeno se kombinira uz sve boje, no zelena će biti pun pogodak za vas.

Čudesni poput jagorčevine

Žuta boja će biti veoma popularna u periodu pred nama. Dobili su svoje mjesto u kolekcijama za proljeće/ljeto 2022. Želite li biti primijećeni, kombinirajte je s vatreno crvenom nijansom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Baršunasti poput ljubičice

Ljubičica je jedan od najljepših cvjetova proljeća. Stoga vam preporučujemo da u svoj ormar uvrstite haljinu ljubičaste boje. Ovu nijansu Svjetski institut za boje odabrao je kao boju koja će obilježiti 2022. godinu. Mi smo je iskombinirali s bež tonovima, no ako ste smjeliji, savršeno će se uklopiti i uz smaragdno zelenu nijansu.

Nježna poput behara

Ružičasta boja i sve njene nijanse imaju stalno mjesto u mnogim garderobama, a ako ovog proljeća želite biti u trendu, onda ćete birati nijanse roze boje. Mi smo iskombinirali nježno roze boju poput behara i boju fuksije.

The post Vijesnici proljeća i u vašem ormaru appeared first on Azra Magazin.

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

Lozničani odgovorili na uvrede Marinka Umičevića (VIDEO)

Prije sedam dana u Banjaluci je završen rukometni Svesrpski kup koji je osvojila Vojvodina, a…

51 minuta ago

Uhićen Rus osumnjičen za orkestriranje napada na Navaljnijevog pomoćnika

Uhićen Rus osumnjičen za orkestriranje napada na Navaljnijevog pomoćnikaFoto: Ilustracija / ShutterstockRuski državljanin osumnjičen za…

57 minuta ago

Održan seminar za delegate Premijer futsal lige BiH

U prostorijama Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je održan seminar…

3 sata ago

Koliki je budžet Plana rasta EU za države Zapadnog Balkana

Koliki je budžet Plana rasta EU za države Zapadnog Balkana

3 sata ago

Pet najčešćih razloga koji mijenjaju higijenske navike ljubimca

Iako poslije obavljene nužde pas često udara nogama o tlo što se smatra normalnom i…

3 sata ago