in

BEZ FOTOŠOPA NIŠTA: Aleksandru Mladenović nije prepoznao ni policajac

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o plastičnim operacijama i problemom sa kilogramima, sada je progovorila o Fotošopu bez kojeg nikako ne može.Iako se u “Zvezdama Granda” pojavila kao plavuša, okrila je da sadašnju boju kose nikada neće proijmeniti.

– Moj frizer eksperimentiše, ali nikada neću promjeniti boju, uvijek ću biti brineta. Plavuša nikako! Smešno mi je sada kad vidim snimak iz Zvezda Granda, tada sam imala neke šiške i okrzanu kosu, ma nikako više ne bih bila plava. Jedino što bih eksperimentisala je samo za neki spot – rekla je pjvačica, pa se dotakla filtera i raznih aplikacija za ulepšavanje koje javne ličnosti koriste, a i ona je među njima.

– Umjetnica mora biti lijepa! Za šta služi fotošop? Pa naravno moram da budem lijepa. Inače bez šminke izgledam kao klinka od 15 godna. Policija kada me je zaustavila, imala sam rep i bila blijeda skroz bez šminke. On je mislio prvo da sam djevojčica, tek kada sam dala isprave me je prepoznao. Odmah mi je rekao da me nije prepoznao bez šminke, jer izgledam mnogo mlađe – ispričala je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ne igram zbog zdravstvenih problema

Spas od rata u Bosni pronašao u Ukrajini, sada ponovo izbjegao