in

Aleksandra Bursać odgovorila na prozivke Andreane Čekić da je izbjegava zbog “Cipela” – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Aleksandra Bursać snimila je duetsku pesmu “Cipele” sa kolegom Emirom Đulovićem, koji je pre nje isti hit pjevao sa Andreanom Čekić.Naime, zbog spora između autora pjesme Saše Lazića i Andreane Čekić oko zarade od pregleda spota, prvobitna verzija pjesme je obrisana sa interneta, a sada se sluša nova u kojoj pjeva Aleksandra 

Andreana je gostovala u emisiji “Amidži šou”, te je tom prilikom bez dlake na jeziku govorila o skandalu.

 -Nisu trebali da me izbjegavaju u nekim emisijama kao juče, čekali su da ja odem da bi oni došli. Evo, sad kažem da nemam ništa protiv toga što su to ponovo snimili – rekla je Andreana, a tim povodom se sada oglasila Aleksandra Bursać.

– Naravno da je nismo izbjegavali, mi smo došli u naše zakazano vrijeme. Nemam razlog da je izbjegavam, ona i ja nismo u konfliktu, niti njen spor sa autorom pjesme ima veze sa mnom. Kada se sretnemo, pozdraviću je kao i ranije – rekla je Aleksandra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Hvala Andreani na tome, slažem se da će dio publike više voljeti njenu, a deo moju verziju – to je sasvim normalno i očekivano. Ovdje je najbitnije da smo pjesmu vratili na digitalne platforme i da publika ponovo može da je sluša. Svakako je to želja Saše Lazića kao autora i Emira kao izvođača te pjesme. Smatram da Andreana shvata situaciju jer je odrasla i razumna osoba i da ovdje nema zle krvi zaista, jer ja nikada ne bih prihvatila nešto što nije legalno i protivzakonito. Emiru i Saši puno hvala na ukazanom povjerenju, oni su divni momci i ovdje niko nikome nije oteo, ukrao i oduzeo pjesmu – zaključila je Aleksandra Bursać.




Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: ‘ Malo je vjerovatno da će doći do pravog rata između Rusije i NATO-a’

Mačka molila za hranu, pa nasmijala mnoge