Categories: Estrada

DARA OPET SMUVALA MLAĐEG: Bubamara baš voli piletinu, u vezi je s biznismenom iz Novog Sada, evo kolika je razlika u godinama! – Senzacija

Otkako se razvela od Milana Kesića, Dara Bubamara (46) ponovo živi devojački život. Izlazi, nastupa, provodi se, putuje i zabavlja se s kim poželi. Navodno, pevačica ima i novog dečka, i to 15 godina mlađeg, saznaje Kurir.

U pitanju je mladi biznismen iz Novog Sada, ima 31 godinu, a vodi jednu uspešnu firmu koja posluje u Srbiji i inostranstvu. Kako naš izvor blizak Dari kaže, oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule varnice. Celo veče se nisu razdvajali jedno od drugog, Bubamara nije primećivala nikog oko sebe osim njega, a pred kraj večeri su razmenili brojeve telefona.

Posle toga su se našli nasamo, a nakon nekoliko viđanja, započeli su vezu. Koliko je ozbiljno, govori i to da planiraju zajedničko letovanje, a navodno se on do ušiju zaljubio u nju.

Ipak, Darini prijatelji kažu da ona ne želi da eksponira partnera u javnosti, a posebno da mediji pišu o tome. Zbog toga se viđaju uglavnom na tajnim lokacijama, a nedavno je on zakupio jedan restoran u Novom Sadu kako bi večerali sami, da ne bi bilo znatiželjnih pogleda. Međutim, protekle nedelje su viđeni u jednom kafiću u ovom gradu, a iako se nisu ljubili, delovali su vrlo prisno.

Dara je poznata po tome da voli mlađe muškarce, a prošle godine je bila u vezi sa 24 godine mlađim Tonijem. Bivši dečko joj je ispunjavao sve želje, pa je s njim proputovala celu Evropu, ali su na kraju odlučili da raskinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Ovako je volela Tonija

– S Tonijem sam se upoznala u kafiću, dopisivali smo se duže vreme, ni on ni ja nismo mislili da će tako da bude. Podudarile su nam se energije, srodne smo i dobre duše, on mene doživljava kao svoju vršnjakinju, voleo je starije žene uvek, dosta je zreo za svoje godine. Njegova majka i sestra me obožavaju, baš smo se našli. On ima svoj privatni biznis, kriptovalute – rekla je Dara.

Kurir.rs

Redakcija

Recent Posts

Kora lubenice je zdrava, evo kako je možete iskoristiti

Sezona je lubenica, vjerovatno najpopularnijeg ljetne namirnice, čiju sočnu, vodenu unutrašnjost većina ljudi obožava, a…

6 minuta ago

Zaniolo se vraća u Italiju

Došlo je vrijeme za povratak Nikola Zaniola u italijanski fudbal. Kako prenose mediji sa Apenina,…

10 minuta ago

U Mostaru pronađeni posmrtni ostaci žrtve iz proteklog rata

Na neobilježenoj lokaciji u Šarića haremu u Mostaru po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine(BiH) ekshumirani…

1 sat ago

Đoković igra meč drugog kola Vimbldona

Srpski teniser Novak Đoković danas će igrati meč drugog kola na Vimbldonu, protiv 277-og igrača…

2 sata ago

Uragan Beryl pogađa Jamajku, Kajmani i Meksiko pripremaju se za udar oluje

Uragan Beryl pogodio JamajkuFoto: Marco Bello / PixsellUragan Beryl pogodio je Jamajku jakim vjetrovima i…

3 sata ago