Categories: Estrada

SA NJIM JE SAMO ZBOG KADRA: Bilalov menadžer osuo paljbu po zadrugarkama

Po dešavanjima sa žurke u Bijeloj kući, reklo bi se da je najveseliji bio Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks, koji je uspio da se u jednoj večeri posvađa sa bivšom djevojkom, Ivanom Puzić, flertuje sa Anom Spasojević i poljubi sa Anitom Stanojlović.

Tim povodom se oglasio njegov menadžer:

-Sad već počinjem da se nerviram oko situacije sa Ivanom. Mislim da treba da krene dalje i da ostavi taj odnos iza sebe. Jasno je svima da Ivana nema osjećanja prema njemu, jer poslije svega što radi ulazi u raspravu s njim samo radi kadra. Koja bi to djevojka oprostila dečku da ode i bude sa njih pet i opet se vrati njoj? Još jednom ću da ponovim – Ivana je veliki folirant koji dobro koristi priliku za kadar. Bilal može puno bolje od nje.

-Bakša k’o Bakša, gleda da iskoristi svaki trenutak kako bi bila u kadru, ali je svima jasno da je ona totalno nebitna u ovoj priči. Bilal treba da okrene ploču i da bira između Ane Spasojević i Anite.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







-Jako teško će doći do situacije da se on veže za nekoga, kada neka djevojka to uspije u “Zadruzi”, ja ću joj skinuti kapu javno. On mora da odluči u svojoj glavi koju želi. Previše je žena oko njega, razumijem da je teško da se odluči. – rekao je on, pa prokomentarisao poljubac sa Anitom:

-Ne znam zašto, ali nešto mi je bilo drago kada su se poljubili njih dvoje. Nakon one svađe koju su imali mislim da bi bilo najbolje kada bi njih dvoje završili zajedno. Eto, nakon što je Maja ušla u vezu, nekako sada navijam za Anitu jer njih dvoje su mladi i mislim da bi išli jedno uz drugo.

(Express/Srbijadanas)

Redakcija

Recent Posts

Lijepa atletičarka pokazala dečka, mnogi komentarišu njegovu “nestašnu ruku” (VIDEO)

Jedna od najvećih atletskih zvijezda, olimpijska šampionka i vlasnica svjetskog rekorda u soku uvis, Ukrajinka…

1 sat ago

GRAD SARAJEVO OBILJEŽIO MEĐUNARODNI DAN MIRA: Sjećamo se svih nevino ubijenih građana tokom agresije i opsade bh. prijestolnice

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/bbb1_14.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/bbb1_14.jpg","caption":"Foto: Grad Sarajevo","bg":"292b33"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/bbb2_7.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/bbb2_7.jpg","caption":"Foto: Grad Sarajevo","bg":"d7d8d6"}] Grad Sarajevo i gradonačelnica Benjamina Karić obilježili su danas Međunarodni…

1 sat ago

“Dobio sam poruku – ako budeš igrao, ubićemo te” (VIDEO)

Nekadašnja NBA zvijezda Oskar Robertson otkrio je šokantnu situaciju koja mu se dogodila u mladosti.…

3 sata ago

U Sarajevu protesti mladih nezadovoljnih subvencijama za kupovinu stanova

Protestnom šetnjom u Sarajevu, grupa mladih je u subotu, 21. septembra poručila da je nezadovoljna…

3 sata ago

Trouglovi sa lješnicima i bademima

Trouglovi sa lješnicima i bademima su naš današnji prijedlog. SASTOJCI: 250 g mljevenog keksa 200…

4 sata ago