in

NERVIRAM SE I BROJIM DO STO: Bane Bojanić progovorio o učešću brata Mikice u “Zadruzi”

NERVIRAM SE I BROJIM DO STO: Bane Bojanić progovorio o učešću brata Mikice u “Zadruzi”
Slatka-Tajna.Eu

Sin popularnog pjevača Miloša Bojanića, Bane napravio je pauzu na estradi dugu čak sedamanest godina, a sada je napunio baterije i odlučio da ponovo dospije u sam estrdadni vrh.

–Posle sedamnaest godina duge pauze teško je vratiti se na estradu, ali ja sam napunio baterije i smatram da svako ima svoje mjesto na sceni. Svi me kritikuju na društvenim mrežama što sam se povukao na toliko dug vremenski period. Dok god je ono što ja radim interesantno publici koja sluša, normalno da ću im ja to pružiti i nadoknaditi propušteno  objasnio je pjevač.

Novom pjesmom kojom se Bane vratio na scenu, publiku je podsjetio da negdje daleko ipak ne mora da bude i bolje.

–Svako će naći neku poruku za sebe, da li ljubavnu ili poslovnu. Pesme je radio Dragan Brajić Braja, on mi je radio i prvu pjesmu, pa zašto bi menjali ekipu koja dobija – prokomentarisao je Bane.

Banetov brat Mikica Bojanić učesnik je rijaliti programa, a pjevač je otkrio da li ga redovno prati kraj malih ekrana i da li mu smeta što učesnici u svađama često pominju porodicu Bojanić.

–Biti javna ličnost je mač sa dvije oštrice. Imaš one koji te vole i one koji te ne vole. To je sasvim normalno, ne mogu sve da ispratim jer često putujem, ali dobijam od fanova snimke koje prelistam kad stignem.Ne bih mogao da izdržim da me neko zatvori bez telefona, to bi bilo strašno. Svi smo se „navukli“ na telefone, ne samo djeca. Ne volim nepravdu i ne umijem da šutim, ne znam kako bi se snašao u rijalitiju, zaista. Na novinarske tekstove sam već oguglao iako su mi u početku veoma smetale i nervirao sam se. Moguće da je prva reakcija i dalje prisutna, ali izbrojim do sto i smirim se poslije – objasnio je Bojanić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bane je odlučio da se na javnu scenu vrati u potpuno novom stilu i sa novim imidžom, a za ovu njegovu odluku odgovorne su kćerka i supruga.

 Pa moramo da se menjamo s godinama. Obrijao sam bradu jer su mi ćerka i supruga reke da je to sada in ispričao je pjevač uz osmijeh na licu.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Više se ne krije: Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa poslije razvoda (Video) – Senzacija

Više se ne krije: Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa poslije razvoda (Video) – Senzacija

Urbana muzika ujedinjuje mlade iz cijele BiH

Urbana muzika ujedinjuje mlade iz cijele BiH