in

UPLAKANA NIKOLINA PIŠEK:  Kao da sam ja nešto skrivila…

UPLAKANA NIKOLINA PIŠEK:  Kao da sam ja nešto skrivila…
Slatka-Tajna.Eu

Vidoje Ristović, preminuo je početkom maja ove godine.

Od tog trenutka njegova udovica preživljava pakao koji joj pravi svekar, Viktor Ristović. I dok njihovi porodični problemi pune novinske stupce, dugo se spekulisalo da li će se Nikolina vratiti svom poslu.

Voditeljica je konačno smogla snage i stala pred kamere u svojoj novoj emisiji koja se emituje na televiziji „Una“. Sa još dvije koleginice, ona će pričati o ženskim temama trudeći se da pomogne svakoj ženi koja se nađe u nezavidnoj situaciji.

S obzirom da je ovo njeno prvo javno pojavljivanje nakon tragedije koju je preživjela, Nikolina nije uspjela da iskontroliše svoje emocije. Suze Nikoline Pišek na trenutak su napravile muk u studiju. Ona je iskreno progovorila o agoniji kroz koju prolazi. Voditeljica nije mogla da obuzda emocije kada je počela da priča o Vidoju, te otkrila da se osjeća kao da je nešto skrivila.

– Oprostite, meni malo drhti glas – započela je Nikolina, pa otkrila kako se nosi sa time da je sada udovica:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Šta god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom… Kao da nosim nekakvu krivicu, kao da sam ja nešto skrivila – rekla je ona sa suzama u očima.

Bilo kako bilo, svi su se složili da ovoj ženi treba aplaudirati na hrabrosti što je smogla snage i uzela život u svoje ruke kako bi njenim kćerkama obezbijedila bezbrižan život. Samo ona zna kako se osjeća kada ostane sama u svoja četiri zida, ali jedno je sigurno, sreća prati hrabre tako da će i za Nikolinu, sigurni smo, doći bolji dani.

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odbojkašice Italije osvojile bronzu na Svjetskom prvenstvu

Odbojkašice Italije osvojile bronzu na Svjetskom prvenstvu

Kako se riješiti bijesa i ljutnje u nekoliko koraka

Kako se riješiti bijesa i ljutnje u nekoliko koraka