Categories: Lifestyle

Ovo je novi Shakirin dom, luksuz na 750 kvadratnih metara

Foto: Instagram @hollywoodstarkids

Nakon propale ljubavne priče koja je trajala trinaest godina između Shakire i Piquea, pjevačica je napustila Barcelonu i sa sinovima odeslila u Miami. Pošto su se njeni porodični dani u Španiji završili, odlučila je da ipak zadrži vilu u Miamiu koju je prije nekoliko godina željela da proda. Od kada se pojavila vijest o ovom razvodu, pomenuta vila više nije na prodaju, piše BravaCasa.

A kako izgleda vila u kojoj sada Shakira živi možete pogledati u nastavku teksta.

U pitanju je velika bijela vila sa bazenom u sredini. Shakira je ovu kuću kupila 2001. godine i ona je tada koštala oko tri miliona dolara. U pitanju je imanje od 750 kvadratnih metara sa nekoliko objekata u bijeloj boji, sa mnogo vrata, velikih prozora, dvorištem i bazenom.

Dnevna soba i trpezarija smješteni su u jednu prostranu prostoriju kojom preovladava bijela boja. Mada je pjevačica poznata po svom nesvakidašnjem stilu u odijevanju sa raznovrsnim bojama, kada je u pitanju uređenje enterijera to očigledno nije slučaj. Neutralne svijetle boje preovladavale su u njenom domu u Barceloni, a i u ovoj vili u Miamiu možemo vidjeti bijeli nameštaj, bijele zidove i svijetle parketi koji izgledaju luksuzno i elegantno.

U ovoj velikoj prostoriji gdje su smještene dnevna soba i trpezarija, za sada ćemo se fokusirati na dio za opuštanje. Pored dva kauča, možete vidjeti i podne jastuke koji ovom dijelu prostorije daju još bolji opuštajući utisak. Bijela boja i stakleni stolovi doprinose da kuća izgleda svijetlije, a ta uloga se može pripisati i velikom raskošnom ogledalu na zidu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Trpezarija je dizajnirana u klasičnom stilu, i velike je površine kao što je ova savršena je za veliku porodicu. Kao i u ostatku kuće preovladavaju svijetle nijanse, a ističe se veliki tepih sa braon dezenom koji prekriva najveći dio poda prostorije.

Već je jasno da pjevačici najviše prijaju bijeli enterijeri. Kuhinjski elementi su od drveta, bijeli. U kuhinji se pored osnovnih elemenata nalazi i šank, trpezarijski sto i sofa. Osim toga, iz kuhinje se može izaći u baštu što ovoj prostoriji daje posebanu čar.

Pjevačica obožava da bude u kontaktu sa ljudima koji su joj bliski, sa porodicom i prijateljima i zbog toga često organizuje druženja u svojoj kući. Prostorija u kojoj najviše voli da provodi vrijeme sa prijateljima je kuhinja.

Velika vila omogućava da imate nekoliko soba za opuštanje. U pitanju je kutak za odmor i opuštanje sa nargilom u centru. Plava nargila usklađena je sa plavim šarama na sofama, dok je ostatak prostorije bijeli.

Kao i u ostalim prostorijama, u spavaćoj sobi preovladava bijeli namještaj i svijetle boje. Krevet je specifičan po svom tapaciranom uzglavlju. Bež tepih zauzima veći dio poda, a na fotografiji se može videti da ova spavaća soba ima i svoje kupatilo.

Za javni posao fizička forma je vrlo važna, posebno ako je ličnost toliko popularna da stalno iznova obilazi svijet na svojim turnejama.

 

The post Ovo je novi Shakirin dom, luksuz na 750 kvadratnih metara appeared first on Azra Magazin.

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

“Dobio sam poruku – ako budeš igrao, ubićemo te” (VIDEO)

Nekadašnja NBA zvijezda Oskar Robertson otkrio je šokantnu situaciju koja mu se dogodila u mladosti.…

1 sat ago

U Sarajevu protesti mladih nezadovoljnih subvencijama za kupovinu stanova

Protestnom šetnjom u Sarajevu, grupa mladih je u subotu, 21. septembra poručila da je nezadovoljna…

2 sata ago

Trouglovi sa lješnicima i bademima

Trouglovi sa lješnicima i bademima su naš današnji prijedlog. SASTOJCI: 250 g mljevenog keksa 200…

2 sata ago

Bivši predsjednik UEFA predlaže tektonsku promjenu fudbala

Bivši poznati francuski fudbaler Mišel Platini predložio da bi trebalo da fudbalski tim ima igrača…

3 sata ago

S&P poboljšao kreditni rejting Grada Zagreba na BBB+

Ilustracija Foto: Izvor: / Shutterstock Agencija Standard and Poor's (S&P) podigla je u petak kreditni…

4 sata ago

Italijani zabranili “Delijama” dolazak na utakmice Lige šampiona, Zvezda uputila apel

FK Crvena zvezda saopštila je da je italijanska policija zabranila dolazak i prisustvo navijača tog…

5 sati ago