in

OTIŠAO JE JOŠ JEDAN SJAJNI PJEVAČ: Iznenada je preminuo, scena zavijena u crno

OTIŠAO JE JOŠ JEDAN SJAJNI PJEVAČ:  Iznenada je preminuo, scena zavijena u crno
Slatka-Tajna.Eu

Učesnik jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ i nekadašnji rukometaš Goran Stanković iz Skoplja izgubio je najvažniju bitku. Veteran je iznenada preminuo u 51. godini, a brojni prijatelji kako iz muzičkog tako i iz svijeta sporta opraštaju se danima od njega, s obzirom da je makedonski rukomet njegovim odlaskom ponovo zavijen u crno.

Goran je u takmičenju „Nikad nije kasno“ imao jedan od najemotivnijih nastupa u sezoni u kojoj je učestvovao, kada je sa svojom kćerkom izveo pjesmu „Jedini, jedina“ nakon koje su se gotovo svi rasplakali.

Goran je imao sjajne nastupe pune emocija tokom čitavog takmičenja, a u jednom od njih ni voditeljica Dragana Katić nije odoljela a da ne zaigra sa njim na sceni nakon izvođenja hita „Ja bez tebe ne mogu da živim“ od Halida Bešlića.

Preminuli nekadašnji rukometaš Goran Stanković iz Skoplja riješio je da u svojoj 45. godini da okuša sreću u takmičenju pjevača veterana. On je odavno zamijenio loptu za mikrofon, ali nije uspio da ostvari uspješnu karijeru. Za sebe je govorio da se bavio svim i svačim i da samo pop nije bio, ali da je pjevanje njegova najveća ljubav.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RADU OKUPALI NOVČANICAMA NA NASTUPU: Pjevačica zabezeknuto uzimala eure

RADU OKUPALI NOVČANICAMA NA NASTUPU: Pjevačica zabezeknuto uzimala eure

Održan sastanak programskog odbora Sarajevske energetske i klimatske sedmice

Održan sastanak programskog odbora Sarajevske energetske i klimatske sedmice