Categories: Estrada

NIJE VIŠE VODITELJICA: Dalila Dragojević dala otkaz

Dalila Dragojević nakon rijalitija oprobala se u novoj ulozi.

Naime, bivša zadrugarka vodila je emisiju “Da li sa Dalilom” na “Hype” televiziji i tako pokupila simpatije mnogih, s obzirom da se u rijalitiju nije pokazala u najboljem svjetlu.

Kako su mnogi zadrugari nakon pomenutog formata potražili svoje mjesto u javnom svijetu, mnogi su imali sreće i dobili priliku da budu i TV lica. Takođe, društvena mreža Tik-Tok, mjesto je gdje su i te kako mogli da ostvare interakciju sa fanovima, pa tako i solidnu zaradu, te su dnevno “prosili” za novac od fanova.

Vlasnik Hype TV Saša Mirković objavio je da će u novoj sezoni zatražiti od voditelja i TV lica da prestanu sa korištenjem Tik-Toka i da na taj način zarađuju novac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







S obzirom da je uspjela da ostvari još jedan san, jer je starleta tokom čitavog trajanja riajlitija tvrdila da žudi da postane TV lice, Dalila Dragojević jasno je saopštila na Instagramu:

– Obavještavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole da od danas nisam zaposlena na Hype-tv. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za Tik-Tok kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju, ali ako ćemo se voditi story-ima onda neka bude da je zbog Tik-Toka. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas.

The post NIJE VIŠE VODITELJICA: Dalila Dragojević dala otkaz appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Zlatko Dalić pozvao Nediljka Labrovića

Golman hrvatske fudbalske reprezentacije, Dominik Kotarski, propustiće predstojeće utakmice u Ligi nacija. Hrvatska sutra u…

1 sat ago

Pronađeno još jedno tijelo žrtve poplava i klizišta u BiH

Pronađeno je još jedno tijelo žrtve poplave i odrona u Donjoj Jablanici, potvrdio je Kenan…

1 sat ago

Potukli se Biberović i Brajant (VIDEO)

Derbi drugog kola Evrolige je zasigurno meč u Turskoj između Efesa i Fenerbahčea, gdje je…

3 sata ago

Snaga djevojčica: Kako mlade liderice mijenjaju svijet za bolje sutra

Međunarodni dan djevojčicaFoto: Ilustracija / ShutterstockOvogodišnja tema Međunarodnog dana djevojčica, koji se obilježava 11. listopada,…

3 sata ago

Fudbaleru pukla arkada, pogledajte kako je zaustavio krvarenje (FOTO)

Fudbaleri Uzbekistana odigrali su 0:0 sa reprezentacijom Irana, u okviru trećeg kola azijskih kvalifikacija za…

5 sati ago