in

‘EXPRESS’ NA ROĐENDANU MILICE PAVLOVIĆ: Goste čekao zlatni escajg

‘EXPRESS’ NA ROĐENDANU MILICE PAVLOVIĆ: Goste čekao zlatni escajg
Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović je u noći između 10. i 11. avgusta dočekala i proslavila svoj 32. rođendan. Prije brojnih prijatelja, rodbine, i pojedinih kolega iz njene generacije „Zvezda Granda“, Pavlovićeva je ugostila predstavnike medija koji su u bašti restorana u kome je priređena rođendanska žurka („Leo party“) mogli da vide ukusno pripremljene stolove za goste, između ostalog i sa zlatnim escajgom i tanjirima, kristalnim čašama, pozlaćenim lampama, cvijećem i svime što je prigodno u ovakvoj prilici.

Sa stubovima, fontanama i drugim detaljima sve je, gledano u cjelini, bilo u antičkom stilu. Uz tradicionalni šampanjac poslužen je i krem u čašama specijalno pripremljenim za ovu priliku i porukom „Na 11. avgust zove Lav!“, što je naravno asocijacija na njen aktuelni album „Lav“ i istoimenu pjesmu. Poseban osvrt zaslužuje pjevačicin stajling.

Popularna Mica je svim kolegicama iz javnog svijeta postavila visoku zadaću ako bi željele da nadmaše njen rođendanski izgled. Bijele, široke pantalone sa savršenim detaljima i top sa upečatljivim kristalima oduševili su sve prisutne. Gola ramena, struk, frizura, srebrna tašnica, osmijeh na licu … – sve je bilo baš kako treba.

Na pitanje šta će sebi poželjeti za rođendan Milica je rekla da prije svega želi zdravlje sebi i svima bližnjima, a potom i da uspješno održi koncert u Areni u Beogradu krajem godine.

-Nisam se pokajala zbog albuma jer je doživio veliki uspjeh i pored starih pjesama publika pjeva sve nove hitove – dodala je Milica koju su, i pored svečarskog povoda za susret novinara sa njom, sačekala i pomalo neprijatna pitanja o objavama pojedinih medija prethodnih dana, između ostalog da nije htjela da nastupi u jednom klubu jer je bilo malo publike, kao i o negativnim komentarima kolegice Sare Jo o njoj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kad su u pitanju priče o tom nastupu, moram reći da se dešavalo nešto iza kulisa, ali neću da otkrivam šta. Ne bih o tome jer smo ovdje lijepim povodom, ali morate da znate da sam ja profesionalac i da bih pjevala i za deset i za pet ljudi, pa i za jednog čovjeka!

Za Saru Jo je rekla da ne zna, odnosno da joj uopšte nije jasno zašto je rekla da se ne poznaju.

-Recimo, prije deset godina smo pile kafu na aerodromu sa njenim tatom i vodile smo jedan lijep razgovor – kazala je Milica ne ulazeći dublje u stavove koje je nedavno u javnost iznijela Sara Jo.

Tekst i foto: Slavica Danilović

The post ‘EXPRESS’ NA ROĐENDANU MILICE PAVLOVIĆ: Goste čekao zlatni escajg appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Evo je pravi razlog odustajanja od reprezentacije

Evo je pravi razlog odustajanja od reprezentacije

Požari i dalje haraju Havajima, poginulo najmanje 55 ljudi

Požari i dalje haraju Havajima, poginulo najmanje 55 ljudi