in

Oženio se Dženan Rakić: Izgovorili sudbonosno „Da“ na obali rijeke Une

Oženio se Dženan Rakić: Izgovorili sudbonosno „Da“ na obali rijeke Une
Slatka-Tajna.Eu

Ovogodišnji finalista i roker koji je ostavio upečatljiv trag u „Zvezdama Granda“, Dženan Rakić juče se zarekao na vječnu ljubav svojoj izabranici Emini.

Nakon višemesečne borbe u takmičenju, Emina mu je bila najveća podrška koja nije propuštala da ga bodri iz prvih redova, a nakon finala par je imao vremena da se posveti organizaciji vjenčanja koje je održano u Bihaću.

U krugu porodice i prijatelja, izgovorili su sudbonosno „Da“, nakon čega je žurka nastavljena u baru na obali rijeke Une gdje su se gosti veselili do kasnih sati.

Za ovaj poseban dan, mlada je zablistala u dugačkoj bijeloj venčanici koja je savršeno naglasila njenu vitku liniju, dok je mladoženja u svom stilu odabrano bordo odjelo.

Slavlju su prisustvovale i Dženanove kolege iz takmičenja, a veliko iznenađenje bilo je pojavljivanje Željka Trbojevića koji je iz Engleske doputovao u BiH kako bi uveličao veliki dan svog prijatelja.

Podsećamo, za Grand, Dženan je otkrio da li mu je supruga ljubomorna na obožavateljke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










–Ona mi je bila podrška kroz cijelo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Poslije finala me je utješila i poželjela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svjesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svijesna je da je to samo moja publika– izjavio je Rakić, a sve detalje svadbe pogledajte u videu na početku teksta.

(express/grandonline)

The post Oženio se Dženan Rakić: Izgovorili sudbonosno „Da“ na obali rijeke Une appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Trodnevna žalost i protest u Gradačcu: 'Policija i sudstvo da rade svoj posao'

Trodnevna žalost i protest u Gradačcu: 'Policija i sudstvo da rade svoj posao'

Slovenija bez Dončića u susretu protiv SAD

Slovenija bez Dončića u susretu protiv SAD