in

PRIJOVIĆKA NIJE ZAVRŠILA NI SREDNJU ŠKOLU: Sramota me je, ali estrada je kriva

PRIJOVIĆKA NIJE ZAVRŠILA NI SREDNJU ŠKOLU: Sramota me je, ali estrada je kriva
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regionu. Javnost ju je upoznala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, u koje se prijavila dok je još bila u srednjoj školi, a mnogi ne znaju da je počela da pjeva još u osnovnoj.

Od malih nogu je pjevala na priredbama i društvenim događajima, a imala je samo 13 godina kada je snimila pjesme “Majko” i “Boli svaka tvoja riječ”. Veliki uspjeh je postigla 2015. godine pjesmom “Za nas kasno je”. Zbog velikog uspjeha koji je doživjela u Grandu počela je da se aktivno bavi phevanjem. Snimala je albume, spotove i zanemarila školu.

-Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam zanemarila školu – rekla je pjevačica u jednom intervjuu i dodala:

-Dosta sam putovala u Beograd zbog takmičenja, a nastavu sam ostavila o strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ako joj može biti utjeha, nepismene su stigle na estradu i Lepa Lukić, i Ceca, i Dragana, i Selma Bajrami, i Šemsa Suljaković. Žive su, popularne, omiljene i bogate.

The post PRIJOVIĆKA NIJE ZAVRŠILA NI SREDNJU ŠKOLU: Sramota me je, ali estrada je kriva appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Inflacija u BiH usporava deveti mjesec zaredom

Inflacija u BiH usporava deveti mjesec zaredom

Visoki troškovi života u BiH, Srbiji i Crnoj Gori test za domaćinstva

Visoki troškovi života u BiH, Srbiji i Crnoj Gori test za domaćinstva