Categories: Estrada

Planiraju vjenčanje na Karibima, želi da mu rodi djecu: Stanija odlijepila za oženjenim Asminom iz Cazina

Starleta Stanija Dobrojević je već nekoliko mjeseci u vezi s Asnimom Durdžićem koji je porijeklom iz Cazina, ali živi i radi u inostranstvu.

Riječ je o biznismenu koji navodno zarađuje milione. Kako se pisalo, oni su se upoznali u Americi, a Stanija je odmah “odlijepila” za njim.

– Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, poslije razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Poslije samo nekoliko nedjelja “pala” je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gdje su se i upoznali. “Odlijepila” je za uspješnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko mjeseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dijete – otkrila je nedavno jedna Stanijina drugarica.

Navodi se da Stanija i milioner planiraju svadbu na Karibima.

Starleta je nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije, ali je uvijek davala svog partnera “na kašičici”, međutim sada je osvanula fotografija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Inače, javnost je sinoć šokirala informacija da je Stanijin milioner zapravo suprug nove učesnice “Elite”, Aneli Ahmić, sa kojom ima i kćerku.

– Prevario me je suprug poslije tri godine braka, sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio. Ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa kćerkicom početkom juna, a on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i kćerkicine stvari. Do tada smo živjeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Kćerka ima dvije i po godine – ispričala je Aneli kod Dušice Jakovljević u studiju.

Izvor: Telegraf.rs

Redakcija

Recent Posts

Zavijene glave odigrao maestralan meč (FOTO)

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović odigrao je još jednu veoma dobru utakmicu u dresu Milana. Ujedno…

1 sat ago

Musk obećao da će svaki dan dati milijun dolara potpisniku njegove peticije

Elon MuskFoto: Rachel Wisniewski / ReutersMilijarder Elon Musk obećao je u subotu da će svaki…

2 sata ago

Novače, hvala za sve (VIDEO)

​Španski teniser Rafael Nadal sumirao je utiske poslije poraza od Novaka Đokovića (6:2, 7:6) u…

4 sata ago

Advokati u štrajku u Republici Srpskoj se uskoro vraćaju u sudnice

Advokati po službenoj dužnosti u Republici Srpskoj, koji su u štrajku od 1. avgusta, bi…

4 sata ago

Evo koliko je novca Đoković zaradio za 3. mjesto na turniru “Šest kraljeva”

​Srpski teniser Novak Đoković je slavio protiv Rafaela Nadala u meču za treće mjesto na…

6 sati ago