in

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA NEŠTO ŠTO NIJE SMJELA!? Za Karleušu pažljivo birala riječi

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA NEŠTO ŠTO NIJE SMJELA!? Za Karleušu pažljivo birala riječi
Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Beogradu na vodi, koji je bio potpuno besplatan za sve posjetioce.

Vrelim nastupom Jelena Karleuša i Milica Pavlović zapalile su sinoć Beograd na vodi. Njih dvije su prvo izvele duet “Mashallah”, a zatim je Pavlović samostalno otpjevala svoje hitove “Kučketina”, “Demantujem”, “Provereno” I “Lav”.

Po završetku koncerta, Milica je otkrila kako je došlo do ideje da snime zajedničku pjesmu.

– Mi smo oduvijek željele da imamo duet, od prvog dana poznanstva. Prvo smo se šalile na konto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost. Jelena je prva naišla na melodiju, tu je napisala tekst i pozvala me da poslušam. Rekla sam da je ludilo i melodija i tekst. Sugerisala sam par riječi što se tiče mog dijela, ona je to super prihvatila. Da mi je neko rekao da ćemo nas dvije tako dobro sarađivati, ne bih vjerovala. Očekivala sam da ćemo se malo koškati, da će biti borbe, ali sve je išlo nevjerovatno glatko – otkrila je Milica.

– Čestitam Jeleni na svjetskom koncertu, performansu, kako god ona to naziva. Zaista aplaudiram kao kolega, kao prijatelj. Drago mi je da sam dio ovakvog spektakla. Prvi put smo izvele zajedno “Mashallah”. Kad je krenula ta energija i svi da vrište, vjerujte mi, još sam pod utiskom, još mi klecaju koljena. Mnogo mi je drago što se iz jednog lijepog prijateljstva rodio ženski duet koji bustuje samopouzdaje svake žene i svakog muškarca – rekla je Milica i otkrila da li je bilo treme.

– Taj momenat adrenalina i te energije kad smo se pogledale nas dvije, a svi vrište, stvarno sam bila sluđena, moram da priznam, bilo je… – istakla je na kraju Pavlovićeva, piše Kurir.

The post MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA NEŠTO ŠTO NIJE SMJELA!? Za Karleušu pažljivo birala riječi appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Evo gdje možete pratiti prenos utakmice Mančester siti

Evo gdje možete pratiti prenos utakmice Mančester siti

Povjerenstvo za sukob interesa radi na predmetu Banožić i Vojni studij

Povjerenstvo za sukob interesa radi na predmetu Banožić i Vojni studij