Categories: Sport

Znamo protiv koga igramo, ali verujem u našu hrabrost i pamet

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je, pred utakmicu Lige šampiona sa Mančester sitijem, da ekipa “crveno-belih” zna protiv koga igra, ali da vjeruje u svoju hrabrost i pamet.

Mančester siti je aktuelni evropski prvak, a sutra će od 21 čas na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u meču grupe G prvog kola Lige šampiona.

“Nismo imali mnogo vremena da spremamo utakmicu, jer smo pre dva dana igrali protiv Čukaričkog i izgubili. No, čeka nas nova misija, svi znamo protiv kakvog tima igramo i da je intenzivan rad iza nas. Ima još vremena do utakmice sutra, ali ja verujem u ekipu”, izjavio je Bahar i dodao da prijaju komplimenti koje je Pep Gvardiola uputio “crveno-belima”.

“Najbitnije mi je da sutra nakon utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe. Da budemo i hrabri i pametni. Neću sad da pričam o tome šta ću da promenim sutra, ali moramo da se spremimo, podignemo nivou igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester Siti”, istakao je Bahar.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izjavio je da je ekipa svjesna da se od Crvene zvezde očekuje iskorak u Ligi šampiona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Fudbal je takva igra, u kom ima mnogo uspona i padova. Pogledali smo se u oči, spremni smo da učimo i imamo pravi pristup, a tako će biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester Siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri”, konstatovao je Stamenić, prenosi Tanjug.

Stamenić kaže da se ne plaši Mančester sitija i smatra da Zvezda uvijek mora da ide na pobjedu, nezavisno od protivnika.

“Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu”, zaključio je Stamenić.

               

Redakcija

Recent Posts

Voda s grožđicama čisti jetru i poboljšava probavu

Danas imamo sve prednosti moderne medicine, ali to ne znači da trebamo zaboraviti mudrosti narodnih…

4 minute ago

Igramo kući i cilj su tri boda

Fudbaleri Veleža večeras na stadion u „Rođeni“ u Mostaru u gradskom derbiju dočekuju Zrinjski. Utakmicu…

48 minuta ago

SAD neće dozvoliti destabilizaciju BiH

SAD neće dozvoliti destabilizaciju Bosne i Hercegovine (BiH) i iskoristiće potrebna sredstva s ciljem zaštite…

55 minuta ago

Jedna od najljepših teniserki: “Novak nije normalan” (FOTO)

Nekada peta teniserka svijeta, čuvena Kanađanka Judžini Bušar, iznijela je svoje mišljenje o najboljem teniseru…

3 sata ago

U Zagrebu i Zagrebačkoj županiji više intervencija zbog jake kiše

Arhivska fotografijaFoto: Igor Kralj / PixsellZbog nevremena i jake kiše koja od 5,30 sati pada…

3 sata ago

Kuvar objasnio kako skuvati ručak za četvoro za manje od evro (VIDEO)

Antonio Brajković, mladi kuvar iz Umaga koji trenutno kuva u restoranu Luciano hotela San Canzian,…

4 sata ago