Categories: Novosti

APELI NAČELNIKA LJUBINJA I DRUGIH NISU URODILI PLODOM: Dodikove pristalice blokirale put Ljubinje – Stolac (FOTO)

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2023\/10\/ko7213.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2023\/10\/ko7213.jpg”,”caption”:”Foto: Agencije”,”bg”:”dad6d0″}]

Na magistralnom putu Ljubinje-Stolac u toku je skup pod nazivom “Granica postoji”. Par stotina okupljenih blokiralo je cestu zbog, kako navode, podizanja optužnice protiv predjednika RS Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića. Na cesti je, kako se vidi po fotografijama, i MUP RS čiji pripadnici također blokiraju put.

Lukić je rekao da su se okupili na “entitetskoj granici” između Ljubinja i Stoca s ciljem da nastave da brane volju naroda i institucije RS.

“Da je režim potpuno izgubio razum i da stalno povlači sulude poteze govori i najava blokade puta Ljubinje – Stolac kod Žegulje od strane režima i pristalica SNSD-a”, stoji u reakciji poslanika u NSRS Nebojše Vukanovića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Umjesto da naprave put i urade nešto korisno za narod, Ljubinje i Hercegovinu oni blokiraju put gledajući kako da naškode ljudima koji rade u Stocu i Mostaru”, navodi Vukanović i dodao:

“To je velika bruka i sramota, i pozivam Ljubinjce i Hercegovce da ne pristaju na ucjene i pritiske, ne idu na proteste, ne blokiraju put i ne prave probleme komšijama.”

Protiv blokade puta je i načelnik opštine Ljubinje Stevo Drapić, koji je pozvao sugrađane da ne blokiraju put i ne učestvuju u predstavama režima.

“Gospodo, mi znamo gdje je granica. Nju smo stvorili u ratu i ona je jasna i vidljiva. Nažalost, toliko je vidljiva da vam i ne treba tabla „Dobro došli u Republiku Srpsku “ da znate da ste u njoj. Dovoljno je da pogledate taj magistralni put kojim ćete danas doći. Tamo gdje prestaje normalan put a gdje počinju rupe, e tu je Republika Srpska i tako je svuda, nije samo na Žegulji”, poručio je danas Stevo Drapić.

Redakcija

Recent Posts

Igrica “No More Room in Hell 2” dobila datum izlaska (VIDEO)

​Torn Banner Studios, tim koji se proslavio serijalom "Chivalry", ove jeseni planira izbaciti kooperativnu zombi…

2 sata ago

Komplikacije u isplatama EU Plana rasta zbog kašnjenja BiH

Nedostatak kompletne reformske agende Bosne i Hercegovine, komplikuje proces početka prvih isplata iz Plana rasta…

2 sata ago

Uz ovih pet trikova nanošenje crvenog karmina biće vam lakše

Crvene usne su najlakši i najbrži način da izgledate uglađeno i moderno u ovom trenutku,…

2 sata ago

Stadion Bajern Minhena od sada na adresi Franca Bekenbauera

MINHEN - Stadion fudbalskog kluba Bajern Minhena, Alijanc arena biće na novoj adresi - Trg…

4 sata ago

Sabor o izmjenama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Saborska raspravaFoto: Patrik Macek / PixsellHrvatski sabor raspravlja o izmjenama Zakona o državnoj izmjeri i…

4 sata ago

Navijačima Marseja zabranjeno gostovanje Lionu

​Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen zabranio je putovanje navijačima Olimpika iz Marseja na utakmicu…

6 sati ago